Fikir güzel... içerik daha detaylandırılmalı... bir de blog teması yerine daha eli ayağı düzgün destek sistemine uygun bir tema kullanırsanız faydalı olacaktır.
Yorumunuz için teşekkür ederim.İlerleyen zamanlarda tema değişimini yapacağım şuan bütçem kısıtlı
Hocam bir şey sormak istiyorum. Bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ancak güvenemedim bir türlü. Acaba aldığımız her şey sorunsuz bir şekilde teslim ediliyor mu, bu konuda bilginiz var mı? Ayrıca ne kadar sürüyor, 1 hafta falan mı ortalama? Bir de kredi kartı şart mı, bankamatik kartıyla alım söz konusu mu acaba? Son olarak bir şey daha sormak istiyorum. Sepet özelliği var mı acaba? Yoksa hepsi ayrı kargolarla mı gönderiliyor. Yani 2 dolarlık bir şey dahi alsak, farklı bir kargoyla mı bana teslim ediliyor?
Alacağım bayağı şey var, şimdiden çok sağolun

Sitenizi de inceledim bayağı, gayet hoş olmuş. Ellerinize sağlık.
Hocam bazı bankaların bankamatik kartıyla alabiliyorsunuz.Ben enpara kullanıyorum alışveriş yapabiliyorum.
Ortalama teslim süresi maximum 1 ayı buluyor.Bazen 15 gün'de teslim ediliyor.Ürünün sayfasında Add To Cart seçeneğine tıklayın sepetinize eklenir.Yurtdışından gelen kargolar satıcının anlaştığı kargo firmasıyla geliyor.Siz ekstradan kargo firmasına değiştirmezseniz Türkiye'de sadece PTT kargo hizmet veriyor.
İsterseniz yarım dolarlık ürün alın aynı kargoyla gelir
Yorumunuz için teşekkürler