Sitenin domain ve hostingini ben alacagim. Paket vs onerecekseniz diye belirtiyorum.
Iletisim sadece r10 uzerinden pm olarak. Talep halinde mail de olabilir. Islerimin yogunlugu nedeniyle sadece ilgilendigim mesajlara cevap yazabilirim. sizin için bu bir kusursa şimdiden kusura bakmayın.
iş talebim,
Fazla detayi olmayan örneğin ekonomi/magazin vs sekmelerinin bulunmadığı yazılımda varsa da talebim doğrultusunda duzenlemenin yapıldığı yerel haber sitesinin kurulumu. Yazılım tavsiyeniz dikkate alınarak alinacaktir ve hesaplı ya da ücretsiz olması şarttır. Arayüzünün basit ve sade olması gerekir.
Tamamen oto olarak haber çeken bot kurulumu ayarları vs hazır halde herseyi. Ve son olarak seo calismasi. Ilgili sehirde bir kac haber sitesi olmakla birlikte bu konuda rekabet cok yogun degildir diye dusunuyorum
Yani anahtar teslim bir haber sitesi istiyorum.
Arkadaşlar kurumsal bir firma filan değilim. Bu ise deneme amacli giriyorum. Fiyat tekliflerinizi buna gore yapmanizi rica ediyorum.
Iyi calismalar...
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:47:31 -->-> Daha önceki mesaj 16:45:00 --
Son olarak odemenin yarisi pesin kalani is bitimin de yapilir.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi