Kardeşim bana ne sen bankaya ekim talebi gonderdiysen ya benim domaini gonder yada parami iade et. yoksa bu işin sonu iyi olmayacak haberin olsun.....
son zamanlarda nerede ticaret ahlakı olmayan insanlar var beni buluyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:43:50 -->-> Daha önceki mesaj 16:33:48 --
-tradeyi benim sana vermem gerekirken vermedim. anlaşma neyse o olur. 1 kuruş eksik olduğu sürece anlaşma teşkil etmez 3 lira tarafınızca tamamlandığında domain gönderilecektir. para gönderirken 2.seçenek ile gönderim yapmalısınız.-trader konusunda sizede dönüş yapılacaktır.
yaww çocuk sen hastamısın ??? soylesene bana bi sen nesin
benden 75 tl cıktımı ? cıktı sen den ben mal aldımmı aldım ? sen benim arkadasım mı ailemmisin herhalde ürün aldım diye para gonderecegim yarır birgün domain de problem cıkartırsan ne yapacagım ben ?? senin gibilerden hersey beklenir
24 saat içinde domain veya ücreti iade etmez sen paypalı arayıp sikayetımı olsutracagım + olarak savcılıga suc duyursunda bulunacagım bilgin olsun.. 3 tl icin sen nasıl ugrasırsan bende oyle uğraşırım....
24 saatin var. mod a da bildirim yaptım gonderdigin mesajı bilgin olsun. çoluk çocuklarla ticaret yaparsan sonucu bu olur.....