sosyeteq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

baştan sonra tüm mesajları okudum anladım ki %80 memnun %15 belki ve %5 memnun değil yani ortalama %88 memnun diyebiliriz

benim birkaç sorum olacak

1- Sitenizden anladığım kadarıyla veri merkeziniz Bursada verimerkeziniz kendinizemi ait yada kiralıkmı kiralıksa hangi şirkette söyleyebilirmisiniz

2- Anladığım kadarıyla verimerkeziniz Bursada ofisiniz İstanbulda bir sorun olduğunda nasıl müdahale ediyorsunu
sitenizde bir arıza durumunda anında parça değişimi gibi birşeyler yazmışsınız bu nasıl mümkün oluyor

3- Reseller paketlerinizde neden %25 cpu sınırlaması var şimdi bana limiti olmayan bir şirket gösterin demeyin bu limit oayının sadece VPS ve VDS satma amalçı olduğunu düşünüyorum

şimdi diyeceksiniz bu adamda kim bizi neden sorguluyor diye siz düşünmeden sormadan ben cevaplıyayım

uzun süre çalışmayı düşündünüz kişileri yada şirketleri sorgularsınız bu insanın yapısında var eminimki sizde bunu yapıyorsunuzdur

teşekkürler iyi çalışmalar
Merhaba

1- Sunucularımız Bursa da DGN Teknoloji veri merkezinde tamamen bize ayrılmış alanda kendi raflarımız , kendi ekipmanlarımız üzerinde barınmakta.Kullandığımız tüm donanımlar tamamiyle şirketimize ait kesinlikle aracı kullanılmamakta bunla ilgili alt yapı görüntülerine https://www.flickr.com/photos/133070529@N08/ dan ulaşabilir canlı olarak www.sistem.ozkula.com dan takip edebilirsiniz.

2. Network ekipmanları kullanılan donanımlar tamamıyla yedekli durumda olası bir donanım arızasında gerektiğinde switch değişimi gerektiğinde işlemci değişimi veya disk değişimi gibi tüm işlemler Veri merkezi çalışanları tarafından kısa sürede yapılabiliyor aynı zamanda uzaktan yapılacak işlemler KVM gibi araçlar ile tarafımızdan yapılabiliyor.
Bizim müdahale etmemiz gereken durumda veya periyodik bakımlarda ekibimiz veri merkezine ulaşmamız maximum 3-4 saat almaktadır.

3. %25 cpu limiti adil kullanım limiti olarak düşünebilirsiniz.Nasıl 15 TL aldığınız internet paketinde belli bir tüketim kotası varsa bayi hosting veya normal hosting hizmetlerin de de butür limitler mevcuttur.
Sebebi 15-20 TL aylık alınan hizmette bir müşteri %100 cpu tüketimi yaptığında bir sunucuya değil 500 site 10 site barındıramaz hale gelirsiniz.

Saygılarımızla
ÖZKULA İNTERNET HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ.
www.ozkula.com - 0850 885 04 20

vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gereklı guzel sorular sormusunuz takıpteyım
Cevaplandı ilginiz için teşekkürler.