1250 TL ? Bu projenin minimum bütçesi 10.000 gibi rakamlardan başlar. Yanlış anlaşılmasın ama 1250 TL gibi rakamlara yaparım diyen %1milyon dolandırır sizi bilginiz olsun. Kapsamlı bir proje bu rakamlara yapılmaz. Belki bu sektördeki fiyatlandırmaları bilmiyor olabilirsiniz ama bu tarz projeler xx.xxx gibi rakamlardan başlayacaktır..
Ben 17 yıldır bu işi yapıyorum ve 10.000 TL gibi bir rakamın da bu iş için az olduğu kanatindeyim. Farklı görüşlere elbette saygım var ancak bu işin hakkıyla yapıldığı zaman (HTML tasarım hazır da olsa), yani şunu kast ediyorum işin mühendisliği yapılarak - hakkı verilerek (kullanıcı senaryoları, veritabanı diyagramı, işlem akışları, form tasarımları, unit testlerin yazılması ve sonrasında, versiyon kontrol sistemi ve CI - sürekli entegrasyonla projenin devamlı geliştirilmesi). Yani günümüz modern tasarım ve uygulama standartları ile yapıldığınıda, kara düzen yapılmadığında bu iş yaklaşık tamamlanma süresi 60 - 70 iş günü sürer, ekibin 1-2 kişi olduğu durum için ortalama fikrim. Elbette takdir, para ve zaman sizin.