senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet bence TR deki en iyi üç firmadan biri, ilk başlarda ni nin gölgesinde Superni de gerçeten kaliteli hizmet veiyordu fakat bir yıldır destek konusunda resmen gına geldi desem yeridir. Bir destek talebine cevap gelmesi 4-8 saat sürermi ya !!!

Allah rızası için bu sorunu düzeltin. 3-4 adet hostum var netinternette , desteği burada açınca maksimum 15 dakikada cevap ve yarım saatte çözüm buluyor ama superni de açtığımdesteği bırak çözümü muhatap yok. İki taraf arasında bu ayrım ne diyorum , efendim yoğunluktan diyorlar , inanın aynı anda deneme için destek talebi açtım tabiki nide yine hemen yanıt buldu ve superni içler acısı.

Kendi ticket sisteminden bu tür şikayetlere çözüm bulamayınca artık buraya yazayım dedim.

Sevgili yetkililer bu sorunu lütfen düzeltin, kendi adıma daha fazla sabır edemiyorum 3. yılımızdayım ama artık yeter.
Merhaba,

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Öncelikle yaşanan bu durum için sizden özür dileriz. Konu ile ilgili destek biletleri yanıtlama süresi kontrol edilerek yetkililerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Genel olarak bu şekilde bir şikayet bulunmamaktadır. Destek ekibimiz elinden geldiğince en kısa sürede tüm müşterilerimize aynı özveri ile yardımcı olmaya çalışmaktadır.

İyi çalışmalar dileriz.