GeNCo85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kategoride oldukça çok kanal var. Malum Ruhi Çenet youtubeda popüler olunca benzer kanallarında sayısı arttı. O nedenle kanalının youtubeda ön plana çıkması biraz zaman alacaktır. Senin yapman gereken mümkünse hergün bir video hazırlayıp, kanalına yükle.

Kanalın ile ilgili önerilerim:

-Kanalın ismini değiştir. Videoların içeriğine göre daha uygun bir isim ver. (Örn: Bilgi Küpü.)
-Intoyu ve kanalın logosunu acilen değiştir. (İnternette 'free intro templates' diye arattır bir çok kaynak çıkacaktır karşına.)
-Yapabiliyorsan video sonralarına outro yap. Diğer videolarına bağlantı verirsin.
-Video içinde resimleri sabit kullanma. Zoom-in ya da zoom-out gibi geciş efektleri kullan. Eğer video edit programları ile aran iyi değilse bir an önce kullanmasını öğren. Başlangıç için: 'CyberLink power director' ya da 'camtasio studio' programları fazlasıyla işini görecektir.)
-Sosyal medya hesapları aç. (facebook, twitter)
-Video hazırlamadan önce google adworksten anahtar kelime araştırması yap. En çok ilgi çeken konular hakkında video hazırla. Yalnız seçtiğin anahtar kelimeyle ilgili youtube'da çok video varsa video hazırlama. )

Başlangıç olarak yukarıdaki önerilerimi dikkate alırsan kanalının büyümesi hızlanır. Tabi senin düzenli video yayınlaman gerekiyor. Sabırlı olman gerekiyor. Umarım kanalın istediğin yerlere gelir.
Kanal'a isim koymak konusunda karasız kaldım. Kaldı ki isim koyarsam logo çalışmasında yardım almam lazım.

Intro'yu değiştireceğim ve bu konuda da biraz yardım lazım.

Adwords'den nasıl kelime araştırabilirim?

Bu 3 konuda yardım edeblirseniz, benden mutlusu yok..