Heymen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşim , siteye girmek zorunda değilsin . Diğer konuya da aynı yorumu yapmıssın amacın belli , konuları kapattırmak . Ben , senin yaptığın bir işi baltalamaya kalkmadım. Lütfen sen de baltalamaya kalkma , herkes bir yol tuttumuş gidiyor.

Çalışmıyor diyorsun ama , ne şekilde çalışmıyor ? Ben bulduğum her kodu kesinlikle elle , tek tek dener koyarım . Bu konudaki yenileme kodunu ise bizzat kullandım . Ta hazirandaki konuyu hortlatıp , kod çalışmıyor demek ne derece akla mantığa uygun ? Elbette süresi bitti.

Senden sitedeki kodların çalışmadığına dair ispat istiyorum. Ha çalışmayan bir kaç kod elbette çıkar ama %90 kodların çalıştığının garantisini veriyorum .
hocam yemin ederim kimsenin konusunu baltalamakla gibi bir niyetim yok. sadece bu aralar sadece bu bölümü ziyaret edip kod bakarım. herkeze yorum yapıyorsun giriyorum deniyorum kod çalışmıyor. yorumuna bakıyorum yeni tıklıyorum yine aynı şey kod çalışmıyor. ayrıca diğer tarihi geçmiş konunu hortlattığımın bile farkında değilim. çünkü sektor haberleri bölümünde girdim yenileme yazdım. çıkan konulara girdim yeni konulara baktım çokta eskiye gitmedim. neyse. yine kod aramaya girdim. Allah kolaylık versin