İŞ ALIM DURUMU : Proje geliştirme tarzı büyük işler harici Kapalı
Merhaba arkadaşlar biraz kendimden bahsederek konuyu açayım ;
2008 den beri profesyonel olarak yazılım sektöründeyim ana dalım olarak php ile web uygulamalar geliştirmekteyim şuanda özel bir firmada yazılım geliştirici olarak çalışmaktayım buna ek olarak php dışında c# ve python bilgimde bulunmaktadır ek olarak ise sunucular üzeri çalışmak için shell yani kabuk programlama bilgim bulunmaktadır front end dillerde ise javascript - node js kullana bilmekteyim socket io ile bir çok proje geliştirdim vs..
Sizler için nasıl uygulama geliştiririm ?
Klasik sözde yazılımcılar gibi gelişi güzel makarna kod yazmam mimarilere ve yaklaşımlara uyarım
Genellikle OOP ile çalışıp projelere göre MVC veya HMVC şeklinde çalışırım
Kabuk programlama bildiğim için doğrudan
sunucu ile etkileşimli uygulamalar geliştirip PHP ile entegreli çalıştıra bilirim.
GİT , SVN gibi sistemleri kullanıp ona göre geliştirme yapa bilirim.
WordPress uygulamlarınızı eklentilerinizi geliştire bilirim geliştirici hesabım bulunmaktadır.
Facebook,twitter,instagram,github api servisleri ile uzun süre çalıştım bunları kullana bilir veya farklı api servislerini kullanabilirim.
Laravel , Phalcon gibi frameworkleri kullanırım ( genellikle laravel )
Backend tarafta seo'ya uygun hareket ederim görselleri dahi seo'ya uygun ayarlarım.
Eğer fw gerektirmeyecek bir proje ise OOP + MVC ile sıfırdan kendimde geliştiririm yine profesyonel bir kodlama şeklinde teslim ederim ( Router vs.. bulunur ) Cpanel apileri ile çalıştım cpanele ek uygulama geliştire bilirm
ffmpeg kullanabilirim bir çok uygulama geliştirdim görüntülü / video çevrili vs.. sistemler yaza bilirim .
Yüksek fiyatlı teklifler sunmam ola bildiğince makul fiyat sunarım iş yaptığım kişilere 7/24 whatsapp - sms üzeri vs.. destek sağlarım
proje bitimi sonrası küçük düzenlemeleri vs.. ücretsiz yaparım
Hızlı çalışıp çabuk teslim ederim.
Ödemelerin %50'sini iş öncesi alır %50 sini iş bitiminden kurulumdan önce alırım iletişim için özel mesaj ata bilir numaranızı mesaj ile gönderir iseniz whatsapp vs.. üzeri iletişime geçerim.
Hızlı İletişim için skype adresim :
seniorphp
( direk ekleyerek iletişime geçe bilirsiniz )