motie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Site Adresi: PM (....tesettur.com) Akılda kalıcı ve Google aramada ilk sırada!
İstenilen Fiyat: 250 TL (Bugüne özel!!! Kaçırmayın!!!)
Sitenin Aylık Getirisi: Adsense başvurusu yeni yaptım.
Sitenin Kategorisi: Tesettür Giyim - Firma ve ürün tanıtımları.
Günlük Tekil Hit Sayısı: 100-200 tekil hit.
Satışa Hosting Dahilmi?: bir süre idare edilir
Banlı Olduğu Sponsor: Kesinlikle yok!
Banlı Olduğu Arama Motoru: Kesinlikle yok!
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Wordpress - Ücretli Modamazon Teması

Arkadaşlar siteyi büyük bir heyecan ve hevesle kurdum ve özenle içerik girdim. Şu anda 70+ tamamen özgün makale mevcut sitede. Bazı kelimelerde ilk sayfada çıkmakta ve düzenli organik hit almaktadır. Sitenin ücretli teması Modamazon ve başarılı bir tema. Ben değişiklik olması açısından Justwrite adında ücretsiz bir tema kurdum. Şu anda site Justwrite teması ile ilerliyor, siz isterseniz ücretli temayı da kullanabilirsiniz. Domain içerisinde tesettür kelimesi geçiyor ve .com uzantılı. Gayet akılda kalıcı ve Google' da iki kelimeyi tırnak içine almadan dahi arasanız ilk sırada çıkıyor. Sitedeki makalelerin bir çoğu, başarılı makale yazarlarına yazdırıldı. Site içerisindeki tüm görseller smush.it ile sıkıştırıldı. Site hız puanı olarak hem mobil hem de desktop tarafında 70+ puan almaktadır. Peki neden satıyorum?! Çalıştığım iş yerinde işler kesattı ve oldukça fazla vaktim oluyordu. Ancak işler yoğunlaştı ve artık ilgilenemiyorum. Bu siteyi alacak arkadaş düzenli makale girişi yapar ve her gün ilgilenirse çok ciddi ivme kazanacaktır. Belirli bir hite ulaştığında ise tanıtım yazıları ve banner reklamları alınabilir. Takip ettiğim ve örnek alınabilecek rakip siteleri de paylaşırım. Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. PM ya da yorum ile ulaşabilirsiniz. Sürekli R10' dayım, dönüşleri hızlı bir şekilde gerçekleştiririm.
pm lütfen