Selamün Aleyküm,

Arkadaşlar bu yazı öncelikle sitem ve şikayet içeriklidir.Doğru yermi değil mi bilmiyorum ama buradaki arkadaşların görmesi gerekli.

Makale yazarlığını herkes yapmasın arkadaşlar..Yapanda düzgün yapsın lütfen başkalarının işlerini suistimal etmesin! Neden mi diyorum yahu forumdan anlaşıyoruz 2-3 kişiyle iş öncesi seo uyumlu + özgün + güncel içerik şartlarını koyuyoruz hay hay efendim ne demek deniyor.İşi veriyoruz.Verdikten sonrada makale girilsin diye biz zorluyoruz.Bunu ahmet veya mehmet diyerek söylemiyorum bu durum ortada! Herneyse sonra makale giriliyor.Makaleye bakıyoruz...2-3 ay önce çıkmış bir ürünün makalesi girilmiş makalede temmuz ayında çıkacak diye yazıyor.Ben ne anladım güncellikten özgünlükten ?

Kısacası bu işi düzgünce yapan bu işten ekmek yiyen insanları meşgul etmeyin.Yapabilen ilgilenen sorumluluk alabilen varsa yapsın bu işi.İşini düzgün yapanlara bırakın devam etsinler..O arkadaşlarıda işlerinde sağlam adımlar attıkları için ilgilendikleri tebrik ediyorum helal olsun.