Konu
Satılık REKLAM İÇİN HESAPLAR
24-08-2015, 18:29:15
CYBERLAZ
Üyeliği durduruldu
Merhaba r10 Üyeleri .
SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR
Facebook reklam için hesaplar satılıktır. Fiyatları gayet uygun Tutuyorum . Fazla söze gerek yok şablonda anlayabileceksiniz .
ÖNCE HESAPLARI DEVİR EDİYORUM SONRA ÖDEMEMİ ALIYORUM BAZI ARKADAŞLAR İTİRADE SAYISINDAN GÜVEN PROBLEM YAŞAYABİLMEKTEDİR HAKLILARDA . ( İŞLEM BİTTİKTEN SONRA İTİRADE GÖNDERMEYENLERE -İTİRADE GÖNDERİYORUM )
TÜRK HESAPLAR
:::::>>>>> 2.192 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2012 El*** A**L KIZ TÜRK HESAPTIR
:>>>>>>>>>> 514 ARKADAŞ AÇILIŞ YILI : 2010 E**** S***Ç ERKEK HESAPTIR
:>>>>>>>>>> 1,018 ARKADAŞ AÇILIŞ YILI : 2014 B**** H**** ERKEK HESAPTIR
:::::>>>>> 1,426 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2011 K*** A*****Ş KIZ TÜRK HESAPTIR
:::::>>>>> 1,192 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2015 S**** ER*** KIZ TÜRK HESAPTIR
----------------------
ARKADAŞ SAYISI ::::: 369 FACEBOOK YILI:::::: 2012 K**** A**** S**** TÜRK KIZ HESAPTIR
ARKADAŞ SAYISI ::::: 216 FACEBOOK YILI:::::: 2013 E**** E*** Al*** TÜRK KIZ HESAPTIR
ARKADAŞ SAYISI ::::: 261 FACEBOOK YILI:::::: 2014 M***** Ş**** Ö**** TÜRK KIZ HESAPTIR
ARKADAŞ SAYISI ::::: 1.476 FACEBOOK YILI:::::: 2013 Z**** E*****n TÜRK ERKEK
ARKADAŞ SAYISI ::::: 1.259 FACEBOOK YILI:::::: 2011 O**** Ç*** G*** TÜRK ERKEK
:::::>>>>> 1.174 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2010 M*** L***** ERKEK TÜRK HESAPTIR
- Yabancı hesaplar ile daha uygun fiyata reklam açıp reklam verebilirsiniz.
- Tek bir sefer mahsus olmak kaydı ile r10 da satılan 500 $ lık reklamları uygun fiyattan alabilirsiniz.
- Reklamlarınızda hiçbir sıkıntı çıkmadan reklam vermeye devam edebilirsiniz
- Farklı ülkeleri seçerek daha uygun fiyattan Örnek : 0.01 ile yabancı reklamlar ile hizmet verebilirsiniz
- Reklamlarınızdan düzenli olarak hizmet almaya devam edip digerlerine göre daha düzenli artış kazanabilirsiniz .
Bunlar sadece bir kaçı Yabancı hesaplar ile kazanmaya ve kazandırmaya devam edebilirsiniz .
Facebook Kurallarına uygun olarak Düzenli yapanlar hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır. Ancak Farklı niyetlerde Reklam vermeye çalışanlardan
Hiçbir şekilde Kendimi Sorumlu Tutmuyorum
.
Hesap Teslim Etme Kuralları
İstediğiniz Hesabı Saat 10.00 - 24.00 kadar bize bir mesaj göndererek . Team Wiewer Programi ile hesapları size teslim etmekteyim . Tw girmeden önce lütfen expolerinizin çerezlerini ve modemi sıfırlamayı lütfen unutmayın . Aksi halde hesap askıda kalabilir . Teşekkürler
Facebook Yabancı Satış
Her bir hesap 5 ile 8
arasındadır . Fiyat için Lütfen Mesaj gönderiniz .
Teşekkürler r10 üyeleri