Merhaba r10 Üyeleri .

SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR
Facebook reklam için hesaplar satılıktır. Fiyatları gayet uygun Tutuyorum . Fazla söze gerek yok şablonda anlayabileceksiniz .

ÖNCE HESAPLARI DEVİR EDİYORUM SONRA ÖDEMEMİ ALIYORUM BAZI ARKADAŞLAR İTİRADE SAYISINDAN GÜVEN PROBLEM YAŞAYABİLMEKTEDİR HAKLILARDA . ( İŞLEM BİTTİKTEN SONRA İTİRADE GÖNDERMEYENLERE -İTİRADE GÖNDERİYORUM )

TÜRK HESAPLAR

:::::>>>>> 2.192 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2012 El*** A**L KIZ TÜRK HESAPTIR

:>>>>>>>>>> 514 ARKADAŞ AÇILIŞ YILI : 2010 E**** S***Ç ERKEK HESAPTIR

:>>>>>>>>>> 1,018 ARKADAŞ AÇILIŞ YILI : 2014 B**** H**** ERKEK HESAPTIR

:::::>>>>> 1,426 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2011 K*** A*****Ş KIZ TÜRK HESAPTIR

:::::>>>>> 1,192 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2015 S**** ER*** KIZ TÜRK HESAPTIR
----------------------

ARKADAŞ SAYISI ::::: 369 FACEBOOK YILI:::::: 2012 K**** A**** S**** TÜRK KIZ HESAPTIR

ARKADAŞ SAYISI ::::: 216 FACEBOOK YILI:::::: 2013 E**** E*** Al*** TÜRK KIZ HESAPTIR

ARKADAŞ SAYISI ::::: 261 FACEBOOK YILI:::::: 2014 M***** Ş**** Ö**** TÜRK KIZ HESAPTIR

ARKADAŞ SAYISI ::::: 1.476 FACEBOOK YILI:::::: 2013 Z**** E*****n TÜRK ERKEK

ARKADAŞ SAYISI ::::: 1.259 FACEBOOK YILI:::::: 2011 O**** Ç*** G*** TÜRK ERKEK

:::::>>>>> 1.174 Arkadaş AÇILIŞ YILI : 2010 M*** L***** ERKEK TÜRK HESAPTIR

- Yabancı hesaplar ile daha uygun fiyata reklam açıp reklam verebilirsiniz.
- Tek bir sefer mahsus olmak kaydı ile r10 da satılan 500 $ lık reklamları uygun fiyattan alabilirsiniz.
- Reklamlarınızda hiçbir sıkıntı çıkmadan reklam vermeye devam edebilirsiniz
- Farklı ülkeleri seçerek daha uygun fiyattan Örnek : 0.01 ile yabancı reklamlar ile hizmet verebilirsiniz
- Reklamlarınızdan düzenli olarak hizmet almaya devam edip digerlerine göre daha düzenli artış kazanabilirsiniz .

Bunlar sadece bir kaçı Yabancı hesaplar ile kazanmaya ve kazandırmaya devam edebilirsiniz .

Facebook Kurallarına uygun olarak Düzenli yapanlar hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır. Ancak Farklı niyetlerde Reklam vermeye çalışanlardan Hiçbir şekilde Kendimi Sorumlu Tutmuyorum.

Hesap Teslim Etme Kuralları

İstediğiniz Hesabı Saat 10.00 - 24.00 kadar bize bir mesaj göndererek . Team Wiewer Programi ile hesapları size teslim etmekteyim . Tw girmeden önce lütfen expolerinizin çerezlerini ve modemi sıfırlamayı lütfen unutmayın . Aksi halde hesap askıda kalabilir . Teşekkürler

Facebook Yabancı Satış

Her bir hesap 5 ile 8 arasındadır . Fiyat için Lütfen Mesaj gönderiniz .

Teşekkürler r10 üyeleri