Zonetech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese hayırlı işler dilerim. Proje detaylarına girmeden önce başlangıç ve kendini geliştirme seviyelerinde olan programcı arkadaşların konuyla ilgilenmemelerini rica ediyorum.

Zira istediğim program hem işlevsel hemde görsel olarak buna uygun olmayacaktır.

Programın çok ince detaylarını telefon ile görüşmek istiyorum, bütçe nedir vs vs. gibi sorulara gerek yok. İşi anlatırım, değerini biçersiniz önemli hususların altını çizip işe başlarız.

Kısmi detay verecek olursam;

1. Görsel anlamda tamamen interaktif ve kullanıcı dostu bir tasarım olacak ve görsel olarak zenginleştirilmiş efektlere sahip.

2. Tasarım şirket bünyesindeki grafikerler tarafından dilediğiniz şekilde anında revize edilebilecek durumda.

3. Genel anlamda uzak bir sunucuya bağlanıp görüntü verisini çekip windows bilgisayarlarda izletecek.

4. İzletmek için gereken uygulama "VLC" programı. Bundan ötürü program ilk kurulumda VLC varmı yokmu check edip otomatik download edecek.

5. Login sistemi uzak sunucuyla halledilecek. Uzak sunucuda gereken alt yapı yazılımı şirket bünyesi tarafından hazırlanacak.

6. Hali hazırda webde çalışan bir uygulamanın yazılımı olacak.

Uzak sunucudan çekilecek veriler şu şekilde;

a-) Login (Kullanıcı adı ve şifre)
b-) Kategori ve içerikler
c-) Stream url'si.

Bu işi alabilecek arkadaşların pm ile skype ve irtibat numarası bırakmasını rica edeceğim.

Teşekkürler, tekrardan herkese hayırlı işler.
merhaba,
VLC player zaten acik kaynak kodlu... o yuzden yuklu olup olmamasina gerek yok programiniza entegre edebilirsiniz. ubuntu isletim sisteminde kolaylıkla derleyebilirisiniz.

Windows Linux Solaris MacOS ANDROID IOS BBOS işletim sistemleri için gelistirme yapiyorum.

Projenize ait detaylari ve iletisim bilgilerinizi PM alabilirmiyim?