Hocam Hıtlı adsenseye uygn sıtelerın fıyatları enrelerde meselaadam adsense almamış lakın hıtı 1-3 5 k bu şekılde bır sıteye ne kadar vermelıyım sahte hıtı nasıl anlarım
Merhabalar öncelikle , hocam şöyle anlatmaya çalışayım , eğer bahsettiğiniz gibi bir sitenin hiti 3k 5k yada benzer hite sahipse emin olun o sitenin sahibi o hiti paraya çevirmek için bir çok girişimde bulunmuştur. Yani 3k bir sitenin para kazanacağını herkes bilir , eğer kazanamıyorsa yada reklam koymadım diyorsa işte o hitin nerden geldiğini neden kazanamadığını iyi analiz etmek lazım.
Diyelim ki benim 3k sitem var , daha önce örnek vermiştim , sektör önemli , 3k hitim var ve site film ise ben sizden 400 - 500 lira isteyebilirim , ama 3k hitim atıyorum dekorasyon üzerine ise ben sizden milyarlar isterim.
Sanırım siz hitli site arıyorsunuz , adsense koyulmamış hitli site olmaz hocam bir kere bunu unutun , mutlaka denemiştir , eğer o siteden para kazanamıyor ise mutlaka işin içinde başka şeyler vardır.
Bir sitenin hitinin sahte olup olmadığını kolayca analiz edersiniz , siteyi almadan önce analitik hesabı eklersiniz , google , yandex gibi , bir süre analiz ederseniz , hitler organik mi , aramalardan mı geliyor , yoksa başka kaynaklardan mı kolayca anlarsınız.
Alacağınız sitenin konularını google araştırın , özgünlük derecesini inceleyin , kelimelerin aramalarda ne durumda olduğunu araştırın zaten bir süre sonra site hakkında fikir sahibi olursunuz.
Size önerim aylık reklam kazançları belli olan siteleri değerlendirin , ben reklam koymadım bilmiyorum aylık geliri diyen adam neye göre fiyat belirler onuda anlamak zor.