Çok bir önemi yok derken anlamadım veya yanlış anladım ? Mock up sunum dünya genelinde test edilmiş ve insanlar üzerinde etkisi kanıtlanmış bir yöntemdir ve r10 grafik tasarım bölümünde yasaklanmıştır arkadaşım. Yarışma açan kişilerin en çok düştüğü tuzak budur ve burda zamanında çok tartışma çıkmıştır, benim beğendiğim tasarım böyle değildi diye. Mock up gider logo kalır .) İşin süsü dediğiniz şey hazır düz yazı bir fontun altına bilmem kaç tane mock up koyup ( sözüm meclisten dışarı ) göz boyamaksa eğer burda yaptığımız çalışmaya hiçbir fikir katmayalım,üstünde düşünmeyelim,tonlamalarla hele ki hiç uğraşmayalım. Yapalım logoları, alalım en kalite mockupları yerleştirelim zaten onlar herşeyi hallediyor. Yanlış anladıysanız samimiyetle söylüyorum yazımıda kaldırabilirim bugüne kadarda şurda hangi yarışmaya katıldıysam severek yapabilceğim işleri,aklımda bir fikir oluşturabilen işleri seçerek girdim. ben kurallara uyuyorsam herkes uymalı. bunları söylememdeki amaçta alıntı yaptığınız içindir birini hedef alarak söylemedim
Çalışmaları sunarken sadece mock-up kullansak dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama normal zemin üzerinde sunum yapıp mock upla güçlendirmenin herhangi bir sakıncası kesinlikle yok.
Behance'a,ajanslara ya da ünlü grafikerlerin portfoliolarını inceleyin,mock-up'sız tek sunum var mı?
Ayrıca kim test etmiş,onaylamış çok merak ettim