undefined adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi yazdığım konuyu uplamaktan çekiniyorum ama Godaddy $1 kampanyalarından sonra R10'da satışa çıkan ilanları görünce keşke daha çok kişiye bu kaygımı iletebilsem diyorum.
Kaygınızı farklı bir sekilde dile getiriyorsunuz. Kendi kafanızda düşündüğünüzü yazdıklarınızla karsınızda aynı sekilde algılayacagını sanarak kelimeler kullanıyorsunuz. Bu sekilde oluncada takibi konu içerisinde ters cevaplar alabilir yanlıs ifadeler görebilirsiniz.

Domain piyasası bir nevi domain diline bağlı olarak ülke ekonomisine de bağlı.. Tr de piyasa ölü ve para akışı durgun bu haliyle tabiki piyasa durgun olacak. Cebinizde para olmayınca ekmek alamazsınız, ekmek almadıgınız zaman fırıncı olan satışı kadar un siparişi verebilecek. Bu örneğe takiben Firma tanınmak için ne kendine site açabilecek ve site açmadıgı içinde kalkıp alan adı arayısına giremeyecek.

Yatırımcıların tek mesleği yada gelir kaynağı domain pazarlamacılığı değildir. Sizde bir işte çalıştığınızda gündemi takip ederek o anki duruma göre yatırım yaparsınız.

İlk gelen alır prensibi nedeni ile domaini alan kullanıcıya kara borsacı denmesi açıkcası acizlik belirtisi. Arkadaş sende zamanını ayırıp gerekli sekilde takibi yapıp zaman harcayıp o kişiden önce alabilirdin.

Ve asıl önemli konu şu bu platformda her konuda başlık bulunmakta ve buradaki üyelikler kendi sektorünün dısındaki konularada girerek satısları görüp vay be adam bu kadara sattı düşüncesi ile bilinçsiz bir şekilde o sektöre giriyor. Şu güne kadar 1 dolar yada 0,5 cent e domain almışlıgım 3 bilemediniz 4 dür ve zararınıda görmüşümdür yanında backorder + ihale sonucu xx.xxx $ alınan domainin o firmanın paneline düşmesi sonucu zarar etmişliğimde vardır.

Burada ciddi anlamda yüksek meblag baglayan benim gibi ve benden kat kat üstün yatırımcılar bulunmakta. Bazen bir konuyu açarken ileri görüşlü davranarak ne gibi yorumların ve bu yorumları kimlerin yapacagını düşünerek konu açalım. Elinde 0,5 centten sallamasyon domain alarak 1000 tane domain yapmış biri ile sadece bir ihalede bunun 1000 katı para veren kişilerin yorumları gayet açık şekilde ya geyik muhabbeti olacak ya da işi bilmediğinizi dile getirip üstünü yağladığınızda ise kırıcı yorumları göreceksiniz.