Son kez açıyorum bu konuyu. Böyle rezalet bir durum ben hayatımda görmedim. Yapamayacak adamın işe talip olması mı dersin, ben yaparım ama 1000 TL olur diyeni mi dersin. Ulan tema zaten 50$ sıfırdan tema yazdırırım ben o fiyata. Ben yaparım deyip ortalıktan kaybolanı mı dersin. Of, of.
İşini doğru dürüst yapan birisi yazsın. Yapabilecek birisi yazsın. Kıvırmayacak birisi yazsın. İletişim çağında duman hızıyla haberleşmeyeceğimiz birisi yazsın. Saat ücretim 100 TL bu işi ortalama 12 saatte hallederim size 1000 TL olur demeyecek birisi yazsın!
Wordpress alt yapısı olan sitemde premium bir temada düzenlemeler, eklemeler ve ayarlar yapılacak. Bu düzenlemelerin bazıları PHP kodlama bilgisi gerektirebilir. Hepsinden birer örnek vereceğim, algısı yüksek olan arkadaşlar vardır umarım.
Ekleme:
Sitenin mobil temasında resim ekleme fonksiyonu/özelliği her ne haltsa yok. -Adamlar mobil temayı olabildiğince sade tutmuşlar.- İlk öncelikle bunun mobil temaya eklenmesi lazım. Üye telefonundan seçtiği resmi çok kolay bir şekilde siteye upload edebilmeli. Whatsapp, Skype Mobil, Facebook Messenger'daki resim ekleme olayı gibi düşünebilirsiniz. Bakın burada önemli bir diğer noktada Whatsapp'ta nasıl 3 mb resim karşı tarafa 70 kb olarak gidiyorsa benzeri bir olayın buradada yapılması lazım.
Düzenleme:
- Logo alanının hem mobil hem de masaüstü temasında büyütülmesi.
- Mail düzenlemleerinin yapılması. Hoşgeldiniz maili vs. Panelde templateleri var.
Ayarlama:
- Sitenin sosyal medya girişlerinin yapılması. Temada key ve kod yerleri var.
- Türkçe karakter sorunun giderilmesi.
İstediklerimi detaylı olarak TXT'de anlattım. Burada fikir vermesi açısından birer ikişer örnek vermeye çalıştım. Detaylar ve diğer isteklerim dediğim gibi .TXT'de mevcut.
Şunu çok rahatlıkla söyliyeyim. Sitede ve mobil versiyonda resim ekleme olayı çok önemli. Platform bunun üzerine kurulu diyebilirim. Hem masaüstü hemde telefondaki versiyonlarda bu konuda en ufak bir sorun çıkmamalı ve olabildiğince optimum şekilde çalışmalı.
Diğer bir konu da: HIZ. Basit bir sunucu aldım, başlangıç için yeterli olduğunu düşünüyorum.(isterseniz biraz özellikleri yükseltebiliriz sorun yok) Sitenin hız konusunda da bir problem yaşamasını istemiyorum.
İşler bittikten sonrada destek verebilecek bir arkadaş arıyorum.
İşi verdiğim arkadaşla kesinlikle telefon üzerinden de iletişime geçerim, geçmek istiyorum. Ama genel olarak skype üzerinden işlemleri yürütürüz.
Süre: Maksimum 1 hafta.
Fiyat belirlediğim aralıkta olsa bile 1 haftayı bir saat dahi aşabilecek arkadaşlarda yazmasın.