Merhaba arkadaşlar, şuan yan komşu ile ortak ttnet kullanıyoruz. Hangi paketi kullanıyor yada hızımız ne hiç bilmiyorum. Modem orada olduğu için bir şey olduğu zaman müdahale yada müşteri hizmetlerini arama gibi bir durumum olmuyor. Bende evime adsl almayı düşünüyorum. Yazıyı yazmadan önce bir kaç değerlendirme yaptım ama kararsız kaldım. Yalın internet olarak kullanacağım sabit hattım yok. Bazı fiyatlar da 3 aşağı 5 yukarı aynı ama onlarda da hız açısından hangisi daha iyi olur yada hangisinin müşteri hizmetleri daha iyi diye tereddütte kaldım.

1.TTnet Avea kampanyası var. 39 TL normal fiyat yalın internet olursa 15 TL sabit ücret ekliyorlar düz 45 TL fiyata denk geliyor. 8 Mbps 50 GB adil kullanım kotası.

2.TurkNET Yalın internet kampanyası bunda da 75 GB adil kullanım kotası ve 16 Mbps bağlantı hızı var 60 TL.

3.VodafoneNET ADSL 16 Mbps ve 60 GB adil kullanım kotası var. Fiyatı da 50 TL.

4.Superonline Yalın internet Yaz Kampanyası İlk 3 ay ücretsiz sonraki 24 ay da 64 TL. 16 Mbps hızı ve 50 GB adil kullanım kotası var.

5.Doping Telefonsuz İnternet Forma Kampanyası bunda da 8 Mbps bağlantı hızı ve 50 GB adil kullanım kotası var. Ayrıca ilk 5 ay 19 TL daha sonra 70 TL + Fenerbahçemin orjinal forması (125 TL değerinde) hediye.

6.Dsmart Fiber İnternet 8 Mbps + 50 GB Adil Kullanım 44 TL. 16 Mbps + 50 GB Adil kullanım 49 TL. Bunlara ek olarak telefon olmadığı için 15 TL telefon ücreti = Birisi 65 TL diğeri de 59 TL ediyor.