project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"eleştiriye cevap vermeyim de kişilik üzerinden veryansın edeyim.Böylece söyledikleri geçersiz kalır"Klasik bir orta doğu hastalığıdır.Bu memleketin hangi siyasi bağdan olursa olsun.İster sağ ister sol fark etmez.İster ateist ister islamcı.Bir çocugunun hastalığıdır bu.Nick ile alakasını çözemedim.Milliyetçi değilim çok şükür.Vatanseverim.Bütün dünya türklere düşman diye milli eğitim kitabına koyan ben değilim.Devletin 90 sene eğitim tornasından geçip de bu tip fikirlere sahip olmamak zor tabi.Bu memlekette cami sayısı çok fazla dediğimde "sen cumaya bile gitmiyorsun" neyi eleştiriyorsun diyen kafaların aynı tornadan geçtiği de ayrı bir gerçek.Cambaza bak cambaza tadında bir yazı daha.Bu memlekette bir görüş bildiğinde, sonun "izm" ile biten özü insan olmayan! bir ideolojin olmalı ki fikirlerin değer görsün.Dergaha gitmen lazım mesela niye bilmem ne hoca var "çok feyizli" Allahın 5 vakit namazı değil mi niye bir cemaate bağlı olsun.Arkadaşının sitesinde ki renklerin gözümü yorduğunu söylediğinde daha fazla sipariş geleceğini söylediğinde "sanki bana tasarım uzmanısın" diyen tipler hep olacaktır.Bu hayatta ki en üst mertebe insan olmaktır.Tuttugun takım bile seni bir sürükler beşiktaşlıysan "dolmuşçu" galatasaraylıysan "fransız tohumu" fenerliysen "asker kaçağı" olursun genelde.Liverpool tutarsan çok sosyalist olursun.Sahiplerinin amerikalı olduğunu bilmeden.Bu işler böyledir.Bir konu hakkında fikir beyan etmek için nickine felan iyi bakacaksın.Yoksa ne yazdığının önemi yoktur m.r Master Union.Neyse ki ölüm var en güzelide o.İnsana ferahlık veriyor.Program yazıp pr li domain bulmakta güzeldir.Satmak ayrı bir keyif verir insana.Orman ne güzel kestane gürgen palamut.
Kişilik üzerinden veryansın edeyim diye beni eleştirmişin, daha ilk mesajında bunu sen yapmışsın. Komedi ya. Başka mesaj yazmayacağım, 1 mesaj öncesini unutuyor olmana gerçekten üzüldüm.

Ekleme: Ayrıca durumumuz yoktu tüm mesajını okuyamadım.