Win adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RTE 'benim için bir sevda bu tamamda güzel kardeşim siyasi konu olarak görüş ayrılıklarımız çok bu forumdaki her insanın bir görüş ayrılıgı vardır o konulara girersek UZAR gider Allah ülkemiz için hayırlısını nasip eylesin.

Ben siyasi bir fanatik değilim beynimin yıkandıgı felanda yok özgür hür irademle oyumu kullanan sade bir vatandaşım burada siyasi bir konuşma yapmamak en doğrusu olur zira r10 kurallarınıda çiğnemiş oluruz ben kişisel olarak bir devlet adamına olan sevgimi iştirak ettim , herkesin bir devlet adamı sevgisi var veya yok bizim bölgemizde iş var çalışan yok ülke olarak keyfimize çok düşkünüz ama bölgesel olarak suriyeli mülteciler izmir bölgesinde çok sık oldugunu duymuştum sende gördüklerinle , araştırmalarınla bunları belirtiyorsun sende haklısın.

Dediğim gibi Yüce Rabbim Ülkemiz için hayırlısını ihsan eylesin.
İzmir Konak,Basmane,Çankaya yani İzmir'in Merkezi Şehir Merkezi olarak geçen yerler küçük suriye adını almış halde Annelerimiz,Kız Kardeşlerimiz,Sevgililerimiz rahatça gezemiyor herşeye saldırıp herşeyi elde etmeye çalışıyorlar şortlu bir kız geçsin gözleriyle tecavüz ediyorlar. Biz İzmirliyiz alışkın değiliz böyle şeylere. Hal böyle olunca da insan bunları ülkeye sokana karşı tavır alıyor.
Bir TÜRK'ün Türkiye'de Suriyeli tarafından gasp edilmesi kadar kötü,garip ve aşağılık birşey olabilir mi ? Günde en az 10 İzmir'li suriyeliler tarafından gasp ediliyor...