domain güzel gerisi yok
Logo slogan tasarım sıfır
Rekabet etmek istiyorsunuz ama en azından SSL ile giriş yaptırın
Seo konusuda bir araştırın derim
SSL sertifikası için başvuru yapacağım. Bu konuda işlemleri başlatıyorum.
Seoda yine iyiyim onu ben halledeceğim.fikirleriniz için teşekkürler .
Bencede hocam bir ssl sertifikası alırsanız güven açısından iyi olur tasarım size kalmış sade ama güzel bana kalırsa ama logo mutlaka
Logo tasarımı başlanıldı. Teşekkürler fikirleriniz için.
1. Alan adı, tasarım, tek kişilik kadro, logo, alt yapı yetersizliği ve site sahibi olan sizin tücrübesizliğiniz bana güven vermedi.
2. Sitenin içeriği tabiki yok, Sadece forumlarda tanıtarak insanların sitenize girip ilan girmesiniz bekleyemezsiniz.
3. Kendinizinde dediği gibi tasarım yaptırmanız gerek ve tek başına kalkılacak bir sektör değil. Eğer lider olma yolunda ilerlemek istiyorsanz ciddi yatırımlar almalısınız.
4. O insanların sitelerini bizler kalkındırmadık, O insanlar siteleri kurduğunda bu sektörde rekabet yoktu ve ciddi yatırımlar yapıldı. Bugün bir sahibinden.com gibi jeneriğin babası olan bir sitenin akılda kalma ihtimali ile sizin sitenizin akılda kalma ihtimali kıyaslanamaz.
Bu mesajı yazarken bile sitenizin adını unuttum, gerisinizi siz düşünün. Bugün sahibinden.com, gittigidiyor.com, n11.com gibi siteler çok büyük reklam, alt yapı, ekip ve daha sayamacağım bir sürü çalışma yaptı.
Yinede projede başarılar.
Ekledim : Ben geçen ay sahibinden.com, hürriyet emlak, milliyet emlak, emlak.net vb bir çok siteye ilan verdim. İstatistikler aşağıdaki gibi ;
Sahibinden.com ARAYAN SAYISI : 1,200
Hürriyet Emlak ARAYAN SAYISI : 40
Milliyet Emlak ARAYAN SAYISI : 70
Emlak.net ARAYAN SAYISI : 18
Ayrıntılı çekinmeden açıklama yaptığın için çok teşekkür ederim. Kardeşim bu konuda sana gerçektende dua ediyorum çünkü eksik yönlerimi gördüm ve yapmam gerekenleride inşallah benim siteye de ilanlarını eklersin. Ama senden tek ricam ilanlarınız varsa bir defaya da mahsus olsa ekleyin arkadaşlar bende ATEŞLEME görerek yatırım yapmaya devam edeyim. Bu konuda beni anladığını düşünüyorum. İlan verdim diyorsun kardeşim benim siteye eklemeni çok istiyorum eklersen inşalalh eminim ki diyeceksin arkadaş azimliymiş ve TEKRARDAN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Eksik yönlerimi gördüm ve gidermeye başladım bile kısa sürede tam olarak devam edecektir. Ama bu süre zarfında yine bir ilan vermek belki 5 dakikanızı alacak emin olun bu bana çok şey kazandıracak sizlerin 1 er ilanlarınızı bekliyorum. Şimdiden Çok teşekkür ederim. saygılarımı sunarım.