Hocam maalesef buraya kadar eleman alıyoruz para kaçırıyor üstüne yalan dolanla para istiyor oda yetmezmiş gibi zarara ugratiyor ayriliyoruz üstüne tehdit etmeye başlıyor
GT-I8200N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merak ettimde bu eleman dediğiniz nasıl bir eleman? Bir firma eleman almadan önce CV ister ve değerlendirme yapar karşısında ki nedir ne değildir iyice tanıdıktan sonra işe uygun ise buyur kardeşim gel işe başla diyebilir.
Sizin elemanınız ofisinizde çalışmıyormu ? Ofisinizde çalışan bir eleman nasıl paranızı kaçırır. Bir firma elemanına banka bilgilerini nasıl emanet edebilir. Sanırım siz internette bir ergen buldunuz ben " Freelance çalışırım dedi sizde Ooo para vermeden eleman buldum dediniz ve kendisini işe aldınız iki gün sonra para istedi sizde vermeyince ergence tavırlarda bulundu sanırım " bu anlattıklarınızdan başka birşey çıkaramıyorum doğrusu.
Kusura bakmayın ama dost acı söyler " Ucuz satış,Gereksiz harcama,Param yok diyen herkese ürün açma,Ödeme alamadıklarınızdan tehdit alma ve pes etme" Ne yazıkki bu kriterlerde hizmet sağlamanız birkere yanlış.
Siz firmasınız satışını yapmış olduğunuz her ürünün bir ederi vardır benim param yok diyen herkese hizmet sağlanmaz gideriniz fazla ise " Yaaa sürümden kazanırım " mantığı ile ucuz ve giderin altında ürün satılmaz burada ciddi bir iş yapıyorsunuz ve mahalle bakkalı değilsiniz yaz deftere ay başında ödersin diyerek hareket edilemez edilmeside yanlıştır.
Veri Merkezine siz benim param yok müşterilerden alamadımda bu ay ödemesem siz benim hesaba yazın gelecek ay ödeyim diye söyleseniz adamların size söyleyeceği tek cümle " Beyefendi burada bakkal usulü iş yapmıyoruz " bu neden ile işinizin ciddiyetini bilmelisiniz.
Yazdıklarımı yıkıcı değil yapıcı bir nasihat olarak idrak etmenizi isterim. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim.