Merhaba arkadaşlar bu sitede gizli kullanıcı gibi yazılmadığından maalesef dümdük yazıyorum Rabbe haşa isyan değil de mektub yazıyorum gibi okusun okuyan...
27 yaşımdan gün aldım bugün. 27 senedir olduğu gibi bugünde doğum günümü kutlayan olamayacak belki. Şimdiye kadar arkasından ağlayacağım bir sevdam bile olmadı. hiçbir kız benimle sevgili olmak istemedi. Beni tanımak bile istemediler. Bende bu şansızlığımı başka alanlarda şansa, fırsata çevirmek istedim. hem okudum hem çalıştım geleceğe yatırım olsun diye çok farklı kanallardan kendimi yetiştirdim. 3. üniversitemi okurken (ki diğer ikisinden mezun olamadım aksilikler bi türlü peşimi bırakmadı) son üniversitemi olan uludağı okurken bile çalışıyordum. Tam düze çıktım derken ayağım kırıldı. trafik kazası yaptım çok borçlandım uzun bi süre yürüyemedim ve çalışamadım. Kimseye bana yardım edin diyemedim aileme bile.. Tek başıma çektim bütün acılarımı.. Şuanda yaklaşık 10 bin küsür borcum var. Uzun zamandır sanal alemde internetten para kazanmanın yollarına baktım. Yaptığım bütün yatırımlarım bana zarar ettirdi. Beklentilerim yıkıldı ve daha da battım. Artık masraflarımı ve ev kiramı ödeyemeyecek duruma geldim. Aileme verdiğim yükte cabası.. O küçücük kardeşlerim büyüdüler onlarda üniversiteye kaydolmaya başladılar ailem belli etmesede benden rahatsız olduklarını her telefonda konuşmamızdan anlayabiliyorum. Artık her işte çalışamıyorum ayağım sıkıntı veriyor zaten daha önce çapraz bağlarımda izmirde okurken okul takımında koptu. pek ayakta duramıyordum şimdi daha da beterim. O okulu bırakmama sebep budur. Ailem ne zaman okulu bitiripte evlenecek gözüyle her muhabbeti oraya çekerken ben ne kadar yıprandığımı, ne kadar özgüvensiz olduğumu, ne kadar umutsuz olduğumu belirtmek istedim. Elimi neye attıysam elimde patladı. çünkü şuanda okuduğum bölümün ne devlette ne özelde iş imkanı yok. Zaten mezun olabilirsem yaş 30 u çoktan geçmiş olacak. Birikimim olmadığı gibi de her an içeriye giriyorum 10 bin liraya yakın borcuma devletten aldığım krediyi de sayarsak hayata zaten 10-0 geriden başlayacağım. Pek şanslı biri olmadığım için muhtemelen hangi kızı istesek vermeyecekler çünkü yaş almış başını gitmiş olacak ve maaş belki de tek kişiye yetemeyecek durumdayken iki kişiye zaten bakamayacak. üstelik borc harc tavan yaptığından evde alamam dolayısıyla kirada oturabilirim ancak. Yani benimle oldu da biri evlense hayatını cehenneme çevirmekten başka bişey vaadedemiyorum anlamına geliyor. Açlık, yokluk ve çileler bana hoşgeldin diyecek..
Şuanda düşüncelerim karamsar, özgüvensiz, umutsuz ve çaresiz. Eskiden ortamların neşe kaynağı olan beniken acaba bu gece ölürmüyüm ölürde kurtulurmuyum diye düşünüyorum. Geride bırakacağım borçlarım yüzünden ölemiyorum da. Normalde intihar eder kurtulurdum bu sefer hem ailemin emekleri, beklentileri hemde arkamda bıraktığım borç senetleri yüzünden bunu yapamıyorum. Kaybetmediğim bi ahiretim kaldı onu da kaybetmek üzereyim. Psikolojim darma duman sağlıklı düşünemiyorum. Zaten ne zaman bişeye kadar versem ya da bişey yapmak istesem ya olmadı ya da yanlış oldu. Ben hayatımda kimseyi satmadım kimseye yanlış yapmadım ihanet etmedim hırsızlık yapmadım. Nereye kadar bu şekilde gidebilirim bilemiyorum. Herkese mutluluklar diliyorum, kimsenin üzülmesine dayanamam. Gururum çok kırık dilim sürçmüşse özür dilerim..