project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
change.org a inanan var mı çok merak ediyorum.Bunun gibi kampanyaları facebook'ta paylaşanda "kendince" hep bir kültürlü,hayata fok balıkları çok yalnız tadında bakanlar,milleti cahil gören kimseler.Buradaki lafım size değil sakın yalnış anlaşılmasın.Bu tarz bir şey benim başıma gelse.Yazarım bim'e veya dış işlerine.Dilekçe verirken ki görüntümü de çektiririm.Yerel haber sitelerine mail atarım.Zaten haber yapacak yer alıyorlar. Ekşi sözlükte başlık açtırırım.Duyar kasacak çok adam var.Radikal.com.tr editörleri takip ediyor siteyi.Hurriyet de kullanır bunu.Şak al sana kamuoyu oluştu.Yapmadığımız şeyler değil bunlar.Change.org inananıp imza atanlara hala hayret ederim.
Facebook'ta asla paylaşmam böle şeyleri lakin ne bilim o an o imzaya sende dahil olmak istiyorsun vicdanen.
Telefon numarasını araştırdım evet o şirketin telefonu. İmza attıkdan sonra gelen teşekkür mailini tıklayınca bu tür kampanyalardan anında haberdar olmak ister misiniz telefon numaranızı ekleyin kısmına ekledim işte normalde yapmayacağım birşey ama bir an ki rehavete kapılmak diyelim.
Böylesine toplumsal bir yapılanmanın 30lira gibi (sizin için çay parası niteliğinde bir para diye tabir etti kadın beni nerden tanıyorsa Ya telefon görüşmesi ACR İLE KAYIT ALTINA ALINDI İSTEYEN OLURSA ATARIM BU ARADA ) küçük paralara tamah etmesi durumu nedir.Şimdi bu yazışmalarımız aynen indeksleniyor bunu yetkilier görünce ne yapacak gerçekten merak ediyorum...Kim imzalar bundan sonra ordaki kampanyaları...Rezillik başka bişi değil.Çok para lazımsa ekle adsenseyi demi ama...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:15:14 -->-> Daha önceki mesaj 12:59:46 --

08503337444 no'lu numara şu kişi/kurum tarafından kullanılmaktadır:
Bulunan sonuç: "change.org"