Bence bizler millet olarak pek çalışmayı sevmiyoruz. Yeni birşeyler üretsek bile elin yabancısı gelip bizden satın almak istiyor. satın alıyor da çünkü bize sıcak para tatlı geliyor. mesela türkiyede ki web i örnek verecek olursak yemeksepetinin yabancılara satılması gibi.
1.si yukarıda arkadaş örnek vermiş 13 saat çalışıp bi izin bile alamayan bulaşıkçı teyzeyi, benim çevremdeki bir çok insan da aynı şekilde çalışıyor, bi izin alırsa başka bi gün onu ödüyor çalışarak, öyle bedavadan izin bile yok 2-3 saat bile olsa. İnsanın hayvandan, robottan hiçbir fazla değeri yok.
Dediğin örneğe bi yere kadar katılabilirim, evet insanlar geleceği göremediği için iyi bi teklif gelince değerlendirmek istiyor, ama şunu kabul edelim, yandaşın bu kadar önemli olduğu tek ülke bizizdir muhtemelen, adam yarın öbür gün bi yandaşa ufak bi fiyata şirketinin elinden alınmayacağını ya da rakip bi yandaş şirket çıkınca, kendisinin önüne taş konup batırılmayacağını nerden bilebilir, sen olsan güvenebilir misin, ben güvenemem açıkçası, adam en iyisini yapmış bence.
abcgrup nickli arkadaş hakkaten entry profil fotoğrafı uyumsuzluğu olan bi arkadaş her mesajında bi çelişki oluyor. Tabiki şuan biri gelip maaşları arttırsa sorun çözülmeyecek, zaten bu kadar yanlıştan sonra çok ekstrem bi şey olmazsa düzelebilme ihtimali olduğunu da düşünmüyorum.