Türk ekonomisine hiçbirşey olacağı yok.
30 milyarlık arabaya 60 milyar para ödüyoruz. Benzin fiyatları tüm Dünya'da düştü biz hala 5 TL'ye yakın para ödüyoruz. Doğalgaz'a her yıl kışın %30'a yakın zam geliyor.
Herşeye zam geliyor. İstanbul'da bi dışarı çıkıyorsun gün içinde 50-100 TL arası para kesin çıkıyor cepten.
Türkiye'de milyonlarca halinden memnun salak olduktan sonra,
hiçbir problem yok devlet adına.
Türkiye'nin %70'i zaten böcek standartlarında yaşam sürüyor. Eğitim yok, cehalet tavan yapmış, ego ve şiddet topluma hakim. Sahte bir ahlak anlayışı. Ortalama Türk ailesi zaten bu gelenekten geliyor. Geriye kalanlarda çok zenginler.
Siz hala dolar derdindesiniz. Adamların umurunda bile değil dolar. Karnım doyuyor mu doyuyor ? EEEEE şükret haline. Halkım yaşamdan bir beklentisi yok ki zaten. Öyle geldim dünyaya, böyle gideyim derdindeler. Çocuklarının geleceği, eğitimi, yaşam standardı, daha iyi yaşama, daha çok imkana kavuşma, dünyayı gezme, ülke dışındaki ülkelere gitme, çalışma, iş yapma derdi yok.
Dün akşam otobüste ayaktaım sıcaktan kafayı çıkarmışım otobüsün camından yoldaki arabaları izliyorum.
Bi tane Osmanlı Tuğralı doblosu ile terör estiriyor trafikte. Ama adam yaptığı hareketlerden o kadar memnun ki. Bu tipler yaşamlarından çok mutlular.
Aslında paraları var ama o parayı kullanacak eğitim ve kültürleri olmayacak kadar ayı oldukları için öyle örümcek gibi yaşıyorlar. Adam böyle sağa geçiyor, sola geçiyor bi ara yolun ortasında durdu arabadan yolcu indirdi. Böyle bi tip. Dedim vay bu ülkenin haline.
Bu salaklar şükür ettikçe, aç kalmaya devam edecekler. Bizde verdiğimiz vergilerle başımızdakilerin cebini doldurup ne aç ne tok, bir yaşam sürmeye devam edeceğiz.