Konu açarken kategori üstüne baktım ama kategoride sabitlenmiş ve "100 kelime başı 1 tl teklif verilmelidir" gibi bir ibare göremedim. Sizin dediğiniz sanırım makale satıcıları ve yazarları için geçerli bir durum. O kategoride böyle bir ibare mevcut.
Birincisi; işin kolay veya zor olup olmaması, benim vaktimin olmasını veya olmamasını zerre kadar etkilemiyor. İş zor da gerektiğinde kendim yazarım.
İkincisi; makale yazarlarının emek verdiğini inkar ettiğim bir noktayı göremedim. Benim fikrimi sorarsan seni bu kadar rahatsız eden şey aslında fiyat kırma politikam değil. Bu işi bu haliyle yapmak için şimdiden bazı kişilerden özel mesaj aldığımı tahmin etmendir.
Kimseye bana bedava iş yapsın demiyorum. Burda gelip
kıvrak zekanızı tamamen kınama maharetine harcayacağınıza biraz da konuyu tamamen idrak etmeye harcasanız belki daha olumlu sonuçlar çıkardı. Yazıyı yazacak kişiye şablon verilecek ve bu şablonda da kelimeler olacak. Yazar kelimelerle beraber 100'e tamamlayabilir. Sadece kendi yazdığı kelimeyi 100'e tamamlayıp tamamlamaması kendi insifiyatındadır.