kapatmanıza gerek yok ancak ortada ispat edecek bir caps eklemeniz gerekiyor.
Birde şu açıdan bakmak gerek 250,000 tl yi bir siteye yatırmak bana göre %100 risk değil %101 oranında risktir.
Ayda 10,000 TL kazanıyorsun çok güzel ama böyle parayı kazanan adamları görünce dövesim geliyor nedense !
Neden sitenizi satıyorsun dediğimizde de sektör değişikliği diyorlar ya işte o zaman bilindik kelimelerden dolayı bu kez silahı alıp kafama sıkasım geliyor :d
Hocam şimdi durum şu, sizin ve osmanbey arkadaşımızın düşüncelerine göre, bir internet sitesi satınalmak risktir, bu iddianıza bir çok soru çıkıyor karşımıza.
1- Gayrimenkul almayalım çünkü savaş çıkabilir, terör saldırısı olabilir bina yıkılır vs..
risk!
2- Dolar euro almayalım borsaya yatırım yapmayalım düşebilir kaybedebiliriz
risk!
3- Araba almayalım çünkü kaza yapabiliriz risk!
4- Arazi tarla vs.. almayalım çünkü imar durumu değişebilir yola gidebilir yeşil alan olabilir risk!
5- Bir iş yeri açmayalım çünkü kriz var iş yapamayabiliriz yatırımlar heba olabilir risk!
6- Yaşamamız bile
risk çünkü sonunda ölüm var!
Bu listeyi olabildiğince uzatabiliriz, sizce riski olmayan bir sektör ya da bir iş söyleyebilirmisiniz?
Arkadaşlar aylık 10 bin tl geliri olan bir iş yerini ne kadara alabilirsiniz, en az 2 milyon tl ben 250 bin tl istiyorum 10 bin geliri var, aradaki farkı anlayıp analiz eden arkadaşlar zaten bu rakamın bile komik olduğunu biliyorlardır.. her işin kendine göre bir zorluğu elbette vardır, bizim yaptığımız işlerinde kendine göre zorluğu elbette olacak, siten saldırıda alacak rakiplerinde olacak seni aşağıya indirmeye kalkanlarda olacak, sanki bunlar sadece sanal alemdemi oluyor sanıyorsun..
Neden satmak istediğime gelince, nedeni çokta önemli değil aslında, şahsi sebeplerden dolayı yazdım zaten, alacak olan arkadaşlar gelirine hitine ve stabil olup olmamasına bakar hoşuna giderse alır hoşuna gitmezse almaz.
Fazla uzatıp konuyu dağıtmak istemiyorum, konu belli site satışı, mantıklı yatırım mı değilmi konusu değil isteyen alır isteyen almaz, bu sektörü bilenler ve cesaretli olanlar her zaman kazanmıştır... anlayışınız için teşekkürler iyi çalışmalar...