osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir algoritma guncellemesi, sitenize kafayi takmisi bir anti seo sapığı bir bakmissiniz 10k getiren bir site ayda 100 tl getirmez olmus.

Arkadas sitesini 25 aylik gelirine satiyor. 8-10 yillik tecrubeme dayanarak soyluyorum, 2 sene icerikten kazanan bir site icin cok ama cok uzun riskli bir suredir.

2014 yilinda google algoritmada irili ufakli 200 e yakin guncelleme yaptigini soylemisti.

Ustelik tr sitelerinin tek handikapi algoritma degil.
60-70k trafigi elde etmek icin 1000 lerce kelimede resim veya icerik siralamasina girmeniz gerekiyor. Bu da 1000 lerce rakip demek. Ulkemizde insanlarin kazanmak icin neler yapabilecegini , bu konudaki genel ahlaki biliyoruz. Tr de 10 rakibim olacagina 10.000 rakibim ingilizcede olsun dedim ve 8 yildir bir kere bile tehdit edilmedim.

Tr rakiplerinin gecersiz adsense tiklamalari mi dersin p***o linklerle siteni cezaya sokma cabasi mi dersin, siten icin hacklink ekleyip gidip google a sikayet etme mi dersin, ****** dan 5$ a aldiklari 20k profil backlinkle siteni kelimeden dusurme cabasi mi dersin.

Kendi sitesini cikartmak icin senin sitenle ugrastiginin onda biri kadar ugrasmayan insanlarin ulkesindeyiz.

Geliri yuksek turkce site satin almak isteyenler tekrar dusunsun. Alinabilecek turkce site maliyetini maksimum 6 ayda cikartmali. Bu bile buyuk risktir.
O zaman ben konuyu kapatayım, değil mi?