Easing slider kullanırsanız ilk açıkta sitenize elveda dersiniz

. Bunlara hiç gerek yok ki. Eklentiye hiiç gerek yok. Resimlere title eklemeniz ve o resmi paylaşmanız resimden hit almanız için yeterli zaten

.
Eklenti riskleri konusunda haklısınız fakat tüm açıklarda zaten site risk altındadır. Tek başına resimlere title eklemek ise maalesef çok işe yaramıyor. Bu eklentiyi slayt için kullanmaya başlamıştım fakat bu yöndeki gücünü keşfedince paylaşmak istedim
Images'den trafik alabilmek için alt tagı ile beraber png formatı kullanarak imajlar içerisine exif bilgisi gömmeniz google açısından daha değerlidir ve gömdüğünüz bilgiye göre sizi daha yukarı taşır.
Ayrıca sadece images'den değil imaj içerisine gömeceğiniz konum bilgisi ile maps'den de trafik çekebilirsiniz.
+ güzel fikirler vermişsiniz, fakat resime Türkçe exif bilgisi eklediğimde karakter sorunları yaşamıştım. Bu sorun çözülürse sizin dediğiniz yöntemde çok işe yarayan bir yöntem bencede. Ayrıca resme konum bilgisi ekleme önerisi de gayet mantıklı ve akıllıca! Teşekkürler.
Hocam tam okumadim ama sanirim wp icin bu slider. Imzamdaki site icin gorsellerden nasil hit alabilitim baska caresi var mi?
Eklenti wp için. Mobildeyim sitenize detaylı bakamadım ama en kötü ihtimalle üşenmeden düzenleme yapıp exif bilgilerini düzenlerseniz (anahtar kelime seo uyumlu metinler ile) fayda görürsünüz diye düşünüyorum
Önceden wp galeri şekilde eklenen resim galerileriyle ilgili tavsiyeniz ne olur?
Galeri resimleri için ortam bölümünde bir kısım olması lazım oraya exif bilgilerini mutlaka eklemenizi önerebilim.. yanılmıyorsam aklımda kaldığına göre resmi düzenle seçeneğinde yer alması gerekiyor dediğim panelin.
Herkese teşekkür eder, bol hitler dilerim.