SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi annem karaciğerini söyledi, dr. eğer ellersem ölürsün Demiş. Mideden daha önce Parça alındı ( devlet hastanesinde) kötü huylu değil demişler. Sonra başkent üni. gittiler ve sonuclar burada. Annem daha önce 2 ameliyat daha oldu.
1- basur
2- rahim alındı.

Benim korkum şurası, Bıçak değince tüm organlara yayılması. Ayrıca dr. ben devlet hastanesine güvenmem Demiş. Şu an Yoldayım. Yarın için akdeniz üniversitesi tıp fak. Öğretim Üyelerinden randevu aldım. Gastroloji Prof. ve genel cerrah Prof. Onlara kendim göstereceğim. Abi ANCA 1 ay oldu yengemi mide kans. kaybettik. Başımıza hic böyle bir şey gelmediği için insan korkuyor. Iyi ki varsın. Çok teşekkür ederim. Bu arada özel doktor Eylül 15 gibi yaparız ameliyatı midenin 3/2 alacağım, gerekirse hepsini alacağım Demiş. Bağırsağı bağlayacakmış midenin yerine. Eğer yanlış bir şey yazdımsa kusura bakma. Bana anlatılanı yazıyorum abi.
Antalya yakın.
Selçuk Isparta'ya gelirseniz üniversitede çok iyi doktorlar var. En iyi ameliyatı ve tedaviyi olursunuz. Doğru tedavi için burada konsey kuruluyor birbirine danışma ön planda.
Para harcamadan hastaneden çıkarsınız.

Bıçak değince yayılması kötü bir şehir efsanesi. Bunda söz konusu değil.