@sambaras90 merhaba,
Arkadaşların de genel itibariyle bahsettiği üzere ses henüz olgunlaşmamış. Öncelikle eğitim istiyorsan ve anladığım kadarıyla Ankara'dasın, Başkent İletişim Akademisi bu işin duayenlerinin eğitim verdiği bir kurs..
Ancak bu kursu bitirince bir iş garantisi yok. Biz nacizane radyo ve tv'lerin ilk kurulduğu 90'ların başında bu işe gönül verdik. Tabir-i caizse alaylı bir şekilde geldik ama hala pişiyoruz.
Hevesin varsa yaparsın. Nefes, diksiyon, artikülasyon vs. ne eksiğin varsa usta-çırak ilişkisi ile bunları kurslarda ve yardımcı mekanlarda öğrenebilirsin. Amacın para kazanayım hemen şöhret olayım vb ise

O kadar acele etme derim. Zira hüsrana uğrarsın.
Yine de 19 yaşında hedefleri ve hayalleri olan bir genç kardeşimsin. Gerçekten tebrik ederim. Yolun açık olsun başarılar dilerim.
Saygılarımla.
Elbette hemen ünlü olmak, para kazanmak yok hedeflerim arasında. Verdiğiniz kurs çok çok kaliteli, eğitim kadrosundan belli oluyor aslında. Ancak ücreti gerçekten çok fazla, açıkçası böyle bir fiyat ile karşılaşacağımı sanmamıştım.
Diksiyon - Seslendirme - Dublaj - 2280 TL imiş
Eminim ki verdikleri kurs buna değiyordur gerçi ama bu fiyatı verebileceğimden emin değilim
İstanbul'da maalesef ama teşekkür ederim hocam