bide şu açıdan düşünün 1.1.5 sene ödedi ödedi paraları son vurgun yaptığı parayı düşünrsen ödemicekleri yüzde 100 kar etmiştir quiz ytparada yetkili life yetkilisi diyoki para youtube tarafından geldi ama ödemicez diyo adam resmen kazıklıyoruz sizi diyo.Hadi spamcıları geç özgün kanallarıda attılar
vurgun murgun yok. quiz yapacağı iyiliği yaptı awesomeness i çöp ettik. music nations u çöp ettik. quize dadandık.
****** başı boş gidiyor açılan her 10 konudan biri quiz partnerli kanal satışı ve satılan kanallarının %99 u kapanıyor.
quiz niye böyle bir şey yaptı ? kapanan kanallar arttığı için yaptı google ayağını denk al dediği için yaptı ve benim uyarı yapmış olmama rağmen satış konuları yasaklanmadı o yüzden hiç biriminiz mızmızlanmaya hakkımız yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:10:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:08:50 --
sen ne diyorsun *** gelmiş burda k*rtçe yazıyorsun sonra yetkili biri zaten alayınız böylesiniz. işinize geldi mi dövlötü tönömöyöröz devlet geldimi etek şekli
Allah akıl fikir versin demiyecem. çünkü herkese vermiş ama allah sana aklını fikrini kullanmayı nasip etsin
tartırmaya gerek yok istediğim dili konuşurum buda seni ilgilendirmez. hem ben sana niye cevap veriyorum ki hayatımdan bi kaç dakika çaldın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:14:13 -->-> Daha önceki mesaj 22:10:34 --
@AlperA. @caliente @Emrah @Mf.Rub @myqatsel @RHSBILISIM
Biriniz bu boş boş konuşan elemanın icabına bakabilir mi r10 da böylelerinin olduğunu bilmiyordum.