Gayet güzel olmuş devam

Yazdıktan sonra 2-3 defa okuyun bence de en azından Word ile yazarsanız yazım yanlışları gösteriliyor kolayca düzeltirsiniz.
Makaleyi yazdıktan sonra mutlaka birkaç kez oku kardeşim. Yaptığın yanlışları görebilirsin. Virgül kullanımı çok önemlidir. İlkokuldan beri verilen bir örnek vardır.
" Oku, baban gibi eşek olma"
" Oku baban gibi, eşek olma "
Makalende çok fazla yazım yanlışı var. " Merhablar, yaplışına, rendeleddğimiz" gibi.
@Moonweb; ve
@MertOzkan; 'ın söylediklerine de kulak vermelisin mutlaka. Giriş paragrafını, konuyla ilgili en fazla aranan cümlelerden oluşturman güzel olur.
Başarılar
[/COLOR]
Öncelikle elinize sağlık.
Nacizane bir kaç öneri yapmak istiyorum.
Eğer, sadece yemek üzerine bir site değilse ve kullanıcılar ile arada o samimiyet yoksa, 1. şahıs kullanımına yer vermemek daha iyi diye düşünüyorum.
Maddelendirme işaretleri kullanırsanız, göze daha hoş gelir.
Yazım hataları, yazıya verilen önemin bir göstergesidir. Onları yok etmek iyi olacaktır.
Başlık için de her kelimenin ilk harfini büyük yaparsanız iyi olur.
Kadınlara yönelik çalışırken, görsellik bir adım daha öne çıkıyor.
Patateslerin kabuklarını ince olacak şekilde soyacağız.
Daha sonra soyduğunuz patatesleri yıkayınız
ilk iki cümleden patlamış makale.
soyacağız - yıkayınız.
fakat yazdıkça çok çabuk gelişim gösterirsiniz.
Makaleyi yazdıktan sonra mutlaka birkaç kez oku kardeşim. Yaptığın yanlışları görebilirsin. Virgül kullanımı çok önemlidir. İlkokuldan beri verilen bir örnek vardır.
" Oku, baban gibi eşek olma"
" Oku baban gibi, eşek olma "
Makalende çok fazla yazım yanlışı var. " Merhablar, yaplışına, rendeleddğimiz" gibi.
@Moonweb; ve
@MertOzkan; 'ın söylediklerine de kulak vermelisin mutlaka. Giriş paragrafını, konuyla ilgili en fazla aranan cümlelerden oluşturman güzel olur.
Başarılar
Gayet güzel olmuş devam

Yazdıktan sonra 2-3 defa okuyun bence de en azından Word ile yazarsanız yazım yanlışları gösteriliyor kolayca düzeltirsiniz.
Merhabalar Hocalarım Tekrar. Önerileriniz için çok teşekkür ederim önerileriniz üzerine bir oyun makalesi yayınladım Büyük küçük harflere dikkat edip 2-3 defa okudum

Sizce olmuş mu bari
Until Dawn Nasıl Bir Oyun?