Site Adresi: PM
İstenilen Fiyat: 260 TL (pazarlık sünnettir)
Sitenin Aylık Getirisi: 50-100 TL
Sitenin Kategorisi: Haber
Günlük Tekil Hit Sayısı: güncel tutulunca 1k'ya ulaşabilir. Henüz ulaşmadı.
Site Analiz Bilgileri: aşağıda verilmiştir
Satışa Hosting Dahilmi?: evet 1 yıl boyunca ücretsiz (sponsor)
Banlı Olduğu Sponsor: yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: evet (wordpress)
Özel Notlar: Site Birçok kategoride ilk sıradadır. Üstelik PM aldığınızda başlıkları Google'ye yazınca yine ilk sırada olduğunu görebilirsiniz. Haberlerin yarısı özgün yarısı ise KÜNYE bölümünde görebileceğiniz program ile özgünleştirilerek eklenmektedir.
https://i.hizliresim.com/po0E40.jpg
Özet Notlar 2: Sitenin yazılımı Wordpress'tir. Fakat ben kodlarla oynadım, CSS'yi değiştirdim ve reklam alanları için bazı kodları tekrar yazdım. Siteye baktığınızda birçok haber sitesinde olmayan yazılım özelliklerini görebilirsiniz. Etiketlerin "haberleri" olarak gösterilmesinden reklam alanlarına kadar birçok özelliği kendim ekledim. Bu siteyi paravan olarak kullanıyordum fakat ihtiyacımdan dolayı bunu satıyorum. Sonuçta onlarca paravan haber sitem var daha. Pazarlık payı vardır hemen bugün peşin olarak satmak istediğimden lütfen ciddi alıcılar yazsınlar.

Site tamamen SEO uyumludur ve birçok kelimede ilk sıradadır. Zaten haber sitesi açanlar güncel kelimelerde bir hit beklemesinler o kadar sitenin yanında. 2 aya kadar güncel olacak kelimelerde şuan sitenin yazıları ve etiketleri ilk sıradadır.

Özel Notlar 3: Siteyi satın alan kişiye 2016 yılında günde minumum 3k ziyaretçi alabilir . Ayrıca hediye olarak vereceğim 5 konu ve ve varyasyonları sayesinde çok iyi hit sağlayabileceksiniz. Ayrıca Google News uyumludur fakat news uyumlu olması için bir değişiklik olması gerekir. Politikalar gereği, onuda siteyi satın alan kişi isterse özel olarak göstereceğim. Acilen satmam gerekiyor arkadaşlar

multi