flyteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar merhaba yaklaşık 4 yıldır web sitesi satışı ve kendi sitelerimin yönetimini yapıorum çok büyük işler yapmıyoruz ama yapmak istiyoruz fakat reseller ile alakalı büyük problemler yaşıorum daha önce hizmet aldığım yer değişti hizmet sıfırın altına düştü, şu anki reseller hizmeti iyiydi orasıda el değiştirdi orasıda artık berbat motor sporları ile alakalı haber sitesi açtım çok yoğun bi trafiğim şu anlık yok ama buna rağmen arkadaşların reselleri nasıl kasılıcağını nasıl hata vericeğini şaşırıyor siteyi bedava hosting üzerine kuruyorum çatır çatır çalışıyo para verdiğim yer kasıyoda kasıyo yine değiştirmek zorundayım reseller hizmetimi çünkü sahipleri iyice suyunu çıkardılar ne sorsak bizden kaynaklı değil diyolar reseller kapanmış birazdan gelir diye cevap veriyo facebook üzeirnden değerlendirme yapınca da bizden hizmet almıyosunuz niye yalan söylüyosunuz deyince bende bittiler iyice o yüzden yeni reseller almak ve muhattablarının da düzgün olmasını istiyorum yardımcı olabilecek varmı 30 40 tl lik hizmet olması şart değil ama düzgün çalışsın artık site kasılmasın reklamlarını yaptık tam hareketleniyor dedik site sustu
Merhaba,

İsteğinizi karşılayacak yüksek performanslı Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde 7 gün koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.

Aylık $9,99 dan başlayan fiyatlarla Cloud SSD Reseller paketlerimizi aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Yıllık alımınızda %20 indirim uygulayabiliriz. Açacağınız her site ayrı kaynaklar kullanacaktır ve her site için standard plan web hosting paketi özelliklerine sahip paketler oluşturabilirsiniz. Standard plan web hosting CPU izni %25'dir(xeon E5). Paketlerimizi aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Cloud SSD Reseller

Taşıma işlemi tarafımızca ücretsiz olarak yapılmaktadır. Canlı destek hattımız müsait buyrun yardımcı olalım.

Teşekkürler.
CloudBunny.Net