Hurafeden öteye geçemez

Wordpress'de Google'nin yayınladığı Adsense eklentisi mevcut. O eklenti ile reklam yerleşimleri arasında 2. paragraftan önce, 3. paragraftan önce gibi seçimler yapılabiliyor
Hocam dediklerinizi biliyorum yani hit arttırmak lazım o ayrı. istatistikteki görünüm sayısına göre tık sayııs az değil mi? reklam birimlerinin yerleşimi konusunda sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum. KOnu içerisinde reklam google tarafından sevilmediğini de ilk kez duydum
Hürafe mi değil mi bilinmez ama şöyle bir mantık var ki ortada oda şu ; konu içerisinde ki reklamlara tık oranı daha fazla olur özellikle de mobilde kullanıcı istemeden de olsa basma ihtimali yüksektir buda kullanıcıyı kandırmaya yönelik bir hareket gibi algılanıp hesabınıza uyarı aldırabilir veya direk kapattırabilir de . Günde böyle yanlışlık 2 3 defa tıklansa sıkıntı olmaz fakat bu tıklar artarsa adsense in o zaman gözüne takılırsınız ve incelemeye alırlar sitenizi. Yani bana olmadı bir daha da olmaz diye bir kavram yoktur adsense de . Ayrıca adsense wordpress eklentisi kullanmadım bu konuda bilgim yok ben sadece tecrübelerimi paylaşıyorum