Yaklaşık 2 aydır arıyorum üniversitede kredim yetmediği için mezun olamadım ve okuduğum bölüm üzerine okurkende çalıştım fakat bodrumda yaz aylarında inşaat yasağı geldiği için inşaat işi bulmam zorlaşıyor özel izinli yerler vs devam ediyorlar tabikide en çok karşılaştıklarım;
Tecrüben varmı , Kaç yıl ? Askerliğini yaptın mı ? Diploman varmı ? Hangi programları biliyorsun ? bu gibi sorulara çok fazlasıyla maruz kalıyorum en çok sıkıntı yaşadığım olay diploma konusu aslında diploma belediye hariç ofislerin istemesini pek anlamıyorum çünkü ofislerde liseden mezun autocad kullanabilen mühendis ya da mimar düzeyinde çizim yapabilen insanlar var tabikide imza yetkisi bulunmuyor daha düşük maaş alıyor fakat bu ülkede gel kardeşim sanada şu işi öğretiyim olayı çok az yukarıdada yazıldığı gibi sen tecrübe istiyorsun o istiyor beriki istiyor ben nerede tecrübe edineceğim ? Her geçen gün okuduğum güne lanet ediyorum keşke sanayide bir çırak olarak başlasaydımda bir iş bulamadığım zaman eskilerin dediği gibi altın bileziğim olsaydı. (sanayi lafım yanlış anlaşılmasın babam tamirci )