İzmir'de Bildiğim konularla ilgili iş arıyorum!

Yaklaşık 2 Ay önce İstanbul'dan İzmir'e taşındım. İzmir'e taşındıktan sonra bir web projesine başladım ve zamanımın büyük çoğunluğunu bu projeye harcamaktayım.

Lakin henüz bu projenin bana maddi olarak bir getirisi olmadığından alternatif iş arayışı içerisindeyim.

Anladığım işler:

İstanbul'da freelance olarak (yerinde servis esasıyla) bilgisayar teknik servis hizmetleri veriyordum.

Bilgisayar, notebook, laptop arıza tespit ve yazılım sorunları çözümünden iyi şekilde anlıyorum.

Bunun yanı sıra, Wordpress ve Drupal kurulumlarını biliyor ve bu CMS Sistemleri üzerine az çok bilgi sahibiyim.

Kurulan Wordpress ve Drupal sistemlerine içerik girebilir (hali hazırda kendi projemde bunu yapıyorum) sayfaları düzenleyebilir, düzenlenecek sayfalar için grafik tasarım yapabiliyorum.

Grafik tasarım yönüm fena değildir.

Ayrıca sosyal ağ hesaplarını yönetebiliyor, özel günler (bayram, milli günler, kurtuluş günleri, vb) için grafik çalışıp, çalışılmış bu grafikleri ilgili sosyal ağ hesaplarına post edebiliyorum.

Onlarca sosyal ağ hesapları için bu işlemleri yapabilirim.

Yukarıda izah ettiğim pozisyonlar için yarım zamanlı iş arayışı içerisinde olduğumu belirtir iyi çalışmalar dilerim.