Sivilceyi geçiriyor ama çektiğin çileye değmez. Ben 3. ayda bırakmak zorunda kaldım. Her gün burnum kanardı, yüz soyulması zaten en büyük sorun. Nemlendirici kullansan bile fayda etmiyor soğuk havada. Sıcak havada da etmiyor. Ayrıca eklem ağrısı da yapıyor. Benim acayip belimi ağrıtmıştı. Ve en büyük yan etkisi de hiç bir şey yapasın gelmiyor, resmen uyuşuyor insan. ( aylık kan tahlilini düzenli yaptırdım ve kan değerlerim normal çıkardı, o yüzden doktor pek bişey demezdi ) Bunlar hapın yan etkileri bende hepsi vardı.

Arkadaşlarımdan 2-3 kişide kullandı onlarda dudak soyulması dışında hiç bir yan etkisi görülmedi sanırım kişiden kişiye değişiyor.Benle iletişime geçersen ilaçsız olarak nasıl geçirebileceğinden bahsedebilirim ilaçsız da geçebiliyor. Ama yok kardeş ben bu hapı kullanacam dersen tavsiyem akşam yemeğinde son lokmayı atar atmaz hapı da 2-3 bardak su içerek at. Yemekten hemen sonra atarsan yan etkisi pek gözükmüyormuş(ben sonradan öğrendim ) Ama tavsiyem kullanmamandan yana. Ben kullandığımda bilinçsizdim, sonradan araştırarak öğrendim. Karaciğeri çok yoruyor, organlar arasında da kendini uzun sürede yenileyen organ. O yüzden hapın etkileri uzun süre çıkmayabiliyor. Benim halen yüzüm kuruyor bırakalı 1 yıl olmasına rağmen.