Arkadaş ülkede üretim yok ki ekonomiyi nasıl ayakta tutacaklar.Ülkemizde her şey tüketim üzerine kurulmuş.Katma değeri yüksek ürünümüz olsa böyle her şeyden vergi almazlar.Ama bunun bir tıkanma noktası olacak.Sonumuz yunanistan'dan beter olacak.Milletin alım gücü kalmadı.Reel gelirimiz git gide düşüyor.Bugün çalıştığım yerde hükümet üzerine tartışıyoruz.Diyorum ki ülkenin borçları almış başını gidiyor devlet sitesinde açıklamış diyorum.Sen yanlış bakıyorsundur diyor.Adamlara her şeyi gösteriyorum inanmıyorlar.Böyle cahil bir seçmen olursa bizimde yapacak pek bir şeyimiz kalmıyor.Üniversite açtı diyor,hastane açtı diyor.Ekonomide bir şey vardır çok olan bir şey değersizdir.Her taraf üniversite oldu.Genç işsizlik oranı tavan yaptı.Millet okulu bitiriyor kendi alanında iş bulamıyor.Sonrası malum.Artık internet üzerinden sınava girerek diploma veriyorlar.Bu ülkeden artık adam olmaz arkadaş.Konu dışına çıktım biraz ama gerçekten yaşanılacak bir tarafı kalmadı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:39:00 -->-> Daha önceki mesaj 18:33:33 --

Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl bir yönetim şeklidir? gss ile işsizlerden haraç alıyorlar. arabalardan bir araba fiyatı vergi alıyorlar. Özelleştirip sattıkları hazır paralar suyunu çekti tabi. nereden saçma bir vergi koysam da milletin cebinde ki üç beş kuruşu alsam derdindeler. 12 yılda üretim namına bişey yok. inşaat, yol, köprü ile ülke yönetilmez!!
%145 ötv + kdv alınan arabalar var.Şuraya dikkat.Ötv'nin üstüne kdv'yi ekliyorlar kdv'nin üstüne ötv'yi değil Yani 3 araba parasına 1 araba alıyorsun.En çok kazancı zaten ötv'den götürüyorlar.Malum bizim milletin lüks tutkusu var.Adamı 4 aylık maaşına gidiyor iphone alıyor sonra ekonomimiz iyiye gidiyor diyorlar O paranın yurtdışına gittiğini ve halkın cahil olduğundan bir haberler.