Buradan yeni başlayan arkadaslara da anlatcam şu arkadaşın işini bi gorelim
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:45:11 -->-> Daha önceki mesaj 17:25:27 --
wp touch reklam yerleşimi ayrıca masaüstünde de yerleşim yapılmış olur önce ADMAN eklentisini indirin kurun ayarlar dan adman i tıklayıp baslayin
Ad-Code to appear before your post content yazan yere bunu
buraya 336*280 reklam kodu
Ad-Code to appear in the middle (calculated) or where you specify yazan yere
burayada 336*280 reklam kodu
en sondaki kutuyada
burayada 200*90 reklam birimi ekle aynı kodu 2 kere ekle ki yanyana çıksın
En son wp touch eklentisini tıklayın çekirdek ayarlarda olacaktı sanırım html kodu eklenecek yer var oraya esnek bi kod yapın koyun
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:10:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:45:11 --
Arkadaşlar px kodlari da var onları da eklemistim çıkmamış akşam eve varinca eklicem konuya kodlar eksik yani yanilmayin
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reklam yerleşimi FuatEfe hocam tarafından ücretsiz olarak yapılmıştır. Bana verdiği bilgilerin aynılarını burayada yazmış. Denemekten zarar gelmez efendim. Çok süper ve düzgün bi yerleşim oldu kanımca. Teşekkür ederim hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:25:52 -->-> Daha önceki mesaj 18:24:21 --
Ahada saldırmışlar. Yahu arkadaş ben bunlara ne ettim? Ne ettim yani? Naptımda böyle kötülük yapmaya çalışıyorlar hiç anlamıyorum.