Evet sistemi incelemek için çok pm isteyen, pm atan oluyor. Bunu anlayışla karşılıyorum gerçekten. Fakat bazı kendini zeki zanneden arkadaşlar var aramızda. Adama verdiğim demo sitede admin kullanıcısının şifresini değiştiriyor. İş ahlakı yerlerde..
Şimdi önemli bir güncelleme yapayım. Şu mobilden resim/fotoğraf ekleme olayında arkadaşlar çok takılıyorlar. Sitenin teması responsive. Arkadaşlar bir zahmet telefondan denesinler, görsünler. Mobil'den konu açarken(soru sorarken) yazı yazılacak editör direkt text - area gibi oluyor.
Aslında orada bile kendi elinizle gidip [img] tagları açar resim adresini yazarsanız onuda resim olarak gösteriyor. Fakat benim istediğim bunun yanında orada bir ikon mu olur başka bir şey mi koyarsınız ona tıklayınca telefonun fotoğraflarından fotoğrafı seçip siteye koyabilmesi. Hepsi bu.
Ve masaüstünde çalışan fonksiyonların haklı olarak mobil temada da çalışmasını istiyorum bunların hepsini kontrol etmedim ben sadece resim ekleme olayını kontrol ettim. Soruyu/Cevabı sosyal medyada paylaşma, şifre değiştirme vb fonksiyonların mobilde de sorunsuz çalışmasını istiyorum.