Dijitalturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yönlendirme işlemi yapalı kaç saat oldu ? sorun hala devam ediyor mu ? bazen uzun sürebiliyor yönlendirme, aynı durum benim de başıma geldi.
Domaini aldığımda değiştirmiştim, akşam 12 oldu yine aynı durumdayım.

lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk olarak godaddy ye türkçe eriş.

ardından domainlerini listele, değişiklik yapmak istediğin domaini seç. ad sunucuları > yönet kısmına tıkla. aşağıdaki ekran gelecek. "ad sunucularını düzenle"yi seç. nameserver adreslerini girdikten sonra tamam'ı tıklıyorsun ardından mutlaka "kaydet"i seç...

Dediğinizi defalarca yapmama rağmen tekrar yaptım fakat değişiyor gibi sağ üstte uyarı veriyor başarılı diye fakat nslerde yine kendi ns**.domaincontrol gibi adresleri duruyor. İşin garip tarafı kendi nsleri ile benim sunucuma yönleniyor ve siteye erişebiliyorum.

Birçok şirket ile çalıştım böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:11:36 -->-> Daha önceki mesaj 12:51:38 --

@Dijitalturk
@lookout

Şimdi yeni birşey daha denedim ve godaddydeki yeni site için sunucumda yarattığım nslere aynı sunucudaki diğer sitemi yönlendirdim, sorunsuz yönlendi.
Godaddy'nin ns ayarlarından eski sitemin sunucudaki nslerini yazdım oldu fakat çaprazlama dns oldu bu sefer yani 1. eski sitem 2 sitenin de nslerini kabul ediyor fakat yeni godaddy'de bulunan sitem sadece 1.sitenin nslerini kabul ediyor ve kendi nslerini almıyor.