Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başlıyacağım 1 aya. İlaç şu şekilde tanıdığım kullanıyordu. Yüzü tamamen kurutuyor ve balık pulu gibi pul pul oluyor tedavi olarak 10 ay sürüyor ama tedavi bittiğinde pürüzsüz bebek yüzü gibi bir yüzünüz oluyor. Sivilceyi hem yüzden hemde karaciğerden bitiriyor diye biliyorum
Benim bildiğim de aynı sizin ifade ettiğiniz gibi ve sonucunda bebek yüzü gibi oluyor diyorlar sizden de duymam iyi oldu açıkcası.Ekim ayında bende kullanmaya başlayıp gözlemlerimi burada yazıcam diğer arkadaşlara.İnşallah mutlu son ile bitiririm ilaçı

Penguenx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ilaç ergenlik sivilceleri için değil kistik akne diye tabir edilen deri altında kalmış sert sivilceler için kullanılan bir ilaçtır. İyi bir hormon test uzmanı ve cildiye uzmanı tarafından kan değerlerine karaciğer durumuna bakılarak kilonuza göre veriliyor. Ezbere 20 40 mg olayı yoktur. Ayda 1 kan testi verirsiniz değerlerinizde bir anormallik olursa doktorunuz zaten anında keser ilacı.
kullanım anında yukardaki sorunları yaşamazsanız eğer, dudaklarda kuruma çok sık olur iyi bir nemlendirici ile sürekli beslemelisiniz, normalde 2 litre su içiyorsanız o dönemler 3 4 litre su içmeye bakın, güneş olsun ya da olmasın dışarı çıkarken kesinlikle güneş kremi kullanın şimdilik aklıma gelenler bunlar

not: ilacı kullanmadım, kardeşim kullandı çok başarılı bir tedavi oldu yaklaşık 8 ay sürdü
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim.Kardeşinizin suratında iz kaldı mı peki ?