Sizin aradığınızı bende zamanında çok aramıştım ama arkadaşların dediği gibi olmuyor. Ama çözüm olarak ben şöyle yapmıştım. Tüm sitedeki sayfaları index içine çağırdım jquary ile yaptım diye hatırlıyorum. Dilerseniz size sistemi atabilirim. Sistem şu şekildeydi;
Ana index dosyamın içinde <div id="icerik"> </div> gibi bir bölümüm var. Tüm linklere tıklandığında ilgili sayfaya çağırıp onu bu içerik div'i içine alıyordum. Böylece sadece düzenlenecek sayfalar ile ilgileniyordum. Okul projesi olarak gerçekleştirmiştim. Adresi vereyim işinize yararsa kullanın.
Bu adresten bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Evet sitenize de baktım, index sayfası sabit kalıyor, sadece <div id="icerik"></div> kısmına tıklanan içerik yükleniyor. Çok işleri kolaylaştırıcı bir durum. Tek handikabı sanırım linkin sadece index sayfasında sabit kalması olabilir, ama yapılabilecek fazla bişey olmayınca çok da pratik bir yöntem, çok saol bu güzel bilgilendirme için, ellerine sağlık

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:23:02 -->-> Daha önceki mesaj 20:20:23 --
Çok basit ;
header ve footer için birer bot yaparsınız.
bu botlar ile hepsinin header ve footer kodlarını aynı anda değiştirebilirsiniz
Çok saol. Yalnız bot şimdiye kadar hiç yapmadım nasıl yapılır ve header ve footer ile nasıl bunu ilişkilendirebilirim, eğer zahmet olmazsa biraz açıklayabilirsen sanırım tam istediğim bu olabilir