Çocuk oyuncağı değilse hocam verirsiniz parasını yaptırırsınız preofesyonel tasarımınızı, Herkesin zamanı değerlidir.
haklsınız hocam herkezin zamanı değerli
Haklısınız, umarım yardımsever, profesyonel ve çocuk olmayan birini bulursunuz.
tşkler
hocam farklı bir örnek vermişsiniz temalar için tşkler
Her önüne gelene iş mi vereceğiz çocuk oyuncağı mı bu diye savunma yapmışsınız birde. Komikmiş.
Size farklı bir konuda yardımım dokunabilir belki.
bedavayımı (yanlış) bedavaya mı (doğru)
yapcam (yanlış) yapacağım (doğru)
bişey (yanlış) birşey (doğru)(kullanıma göre ayrı yazılabilir)
almicakmıyım (yanlış) almayacak mıyım (doğru)
cevaplim (yanlış) cevaplayayım (doğru)
olcaksınız (yanlış) olacaksınız (doğru)
verilcektir (yanlış) verilecektir (doğru)
sonuçda (yanlış) sonuçta (doğru)
işmi (yanlış) iş mi (doğru)
vercez (yanlış) vereceğiz (doğru)
bakıcam (yanlış) bakacağım (doğru)
hocam aceleyle yazdım olabilir post kasmak istiyorsanız gırgır bölümü aşada
İşe tasarım ve entegre işi, hastane web sitesi diyelim. Yapımı birkaç hafta sürebilir. Fiyat olarak 2000TL civarına yaptırılabilir. Durum bu.
Projeyi yapacak kişi 0TL karşılığında zamanını, bilgi ve becerilerini kullanarak bir iş çıkartacak. Ve tüm bu emekler karşılığında bir referans kazanacak. Ve muhtemelen bilgi işlemcilere bu işten ekmek çıkacak. Bir yazılımcı olarak bunun enayilik olduğunu düşünüyorum.
benim bir çıkarım yok yinede düşüncenize saygı duyarım
Eğer site üzerinden süresiz link çıkışı yaparsanız 1 sitem için siteyi kurar ömür boyu güncelleme garantili profesyonel destek verebilirim. İletişim için iletişim bilgilerinizi gönderin görüşelim.
böyle birşey imkansız
arkadaşlar benim bu işden bi karim yok ben zaten maaşımı alıyorum.Düşündüm ki sitemiz daha güzel olsun daha güzel görünsün bi faydamız olsun.Ama kimse yardımcı olmak istemedi canınız sağolsun.Neyse konu kapatılabilir o zaman