Lokasyon olarak yurt dışı tercihimdir. minimum 40-50 gb alana sahip, trafik sorunu yaşatmayacak ve cpu'ya izin maksimum seviyede olursa iyi olur. fiyatta anlaşırsak birden fazla alacağım. tek site için tek reseller düşünüyorum. (vps ile aylık uğraşmak istemediğimden) benim gibi alacak 2 ortağım daha var.
teklifleri bekliyorum.
Merhaba,
İngiltere lokasyon,
İsteğinizi karşılayacak yüksek performanslı
Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.
(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde
7 gün koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.
Aylık $9,99 dan başlayan fiyatlarla Cloud SSD Reseller paketlerimizi aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Yıllık alımınızda %20 indirim uygulayabiliriz. Belirttiğiniz özelliklerde 50 GB SSD depolama alanına sahip limitsiz alt özellikle Standard plan reseller paketimiz ihtiyacınızı karşılayacaktır. Açacağınız her site ayrı kaynaklar kullanacaktır ve her site için standard plan web hosting paketi özelliklerine sahip paketler oluşturabilirsiniz. Standard plan web hosting CPU izni %25'dir(xeon E5). Paketlerimizi aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
Cloud SSD Reseller
Taşıma işlemi tarafımızca ücretsiz olarak yapılmaktadır. Canlı destek hattımız müsait buyrun yardımcı olalım.
Ayrıca yüksek limitlere sahip, yüksek ziyaretçi kapasiteli premium hosting paketlerimize göz atabilirsiniz. Tek siteniz için en iyi tercih olcaktır.
Premium Hosting
Teşekkürler.
CloudBunny.Net