wp multisite kurduğum sitemde blogların kullanması için sisteme eklediğim temalarda ve eklentide bazı düzenleme yapılacaktır.

nedir yapılacak işlem: adsense-now-lite pluginini biliyorsunuzdur. öncelikle pluginin güncelleme bildirimi iptal edilecek, artık bu plugin güncellenmiş olsa bile bizim admin panelde uyarı vermeyecek, plugin güncellenmeyecek.

plugin tema değiştirildiğinde içindeki adsense silinip sabit bir yazı görünmektedir. ben bunu kaldırıp, onun yerine kendi reklamımı koyacağım. tema değiştirildiğinde bana ait kod görünür olmalıdır.

şuan o yazıyı silip kendi kodumu ekledim fakat kodda kayma yaptı.
şu linkten görebilirsiniz:
https://i.hizliresim.com/poEaNN.png

reklam alt sağ tarafa doğru uzaklaştı kırmızı sınır çizgileri dışına çıktı.
bu düzenlenecek ve kırmızı çizgi içinde düzgün görünecek.

siteme yüklediğim 30-50 arasında tema var, bu temaları kullanan blogcuların yazıları facebookta paylaşılırken konu içindeki öne çıkarılmış görsel görünmüyor, öne çıkarımış görsel görünmeyen temalarda bu ayarlama yapılacak. (tema başına ücret veriniz.)

temalarda konu sonunda benzer yazılar görünmüyor, bunu eklenti ile görünür hale getirmek (resimli yan yana benzer yazılar görünmeli)

konu sonlarında sosyal ağlarda paylaş plugini eklenmeli.

en başta bahsettiğim adsense plugini bana ait kodları gösterecek şekilde ayarlanacaktı. şimdi blogcular eğer kendi adsense kodlarını eklemek isterlerse onlar için de bir adsense kodu ekleme plugini koymalıyız. o plugini aktif etmek isteyen blogdan bizim adsense plugini pasif duruma gelmeli,
fakat burada önemli bir detay: adsense kodunu blogcular en fazla 2 tane ekleyebilmeli, bizim de 1 tane ekleme fırsatımız olmalı, bunun için farklı adsense pluginleri var, sizin bildiğiniz bir plugin varsa o da denenebilir