Merhaba @muratback
Bursa'da kiralık daire arıyorum. Gerek internet ortamı ve emlakçılar, gerekse o mahalle senin bu mahalle benim demeden dolaşarak 1-2 aydır kiralık daire arıyorum.
Kümes gibi ahırdan bozma eski püskü "Ev'ciklere" saray kirası isteyen emlakçı ve mal sahiplerinden gına geldi. (Herkesin evi kendince kıymetlidir. Mal sahipleri alınmasın lütfen. Lafım fırsatçılara..)
*FSM hattında alt ve üst sokkalarda olabilir. Beşevler karafatma civarı, yıldırım caddesi, Tophane, heykel arkası vs olabilir.
*Minimum 80 mt (2+1) , Mutfak ve banyo, tuvaleti düzgün 400-550 aralığında olabilir.
Saygılarımla
Öncelikle Merhaba ve geç cevap için kusura bakmayın.
Bursa piyasasından bahsederek konuya değinmem gerekirse ev sahipleri şuan için tek amaçları dairelerini satmak gibi davranıyorlar yani kiralık ev bizim için bile sıkıntı olan ise evi her ne kadar kötüde olsa yinede yüksek meblağlar isteyip tutan olmazsa beklesin dursun düşüncesiyle hareket etmekteler.
Kiralık ve satılık fiyatları adı altında şu konuyada değinmem gerekirse fiyatlar çok şişirilmekte şehirimize gelen turistlerinde bunda etkisi olduğunu düşünerek ve insanların da aç gözlülüğünü göz önüne alarak yakında tüm o şişirilen fiyatların nasıl da aşağıya çekildiğini herkes görecek diye düşünmekteyim.
Elimde şuan istekleriniz doğrultusunda bir ev mevcut değil fakat olması durumunda yardımcı olabilmek adına elimden gelen katkıyı sağlamak isterim.
Saygılarımla